Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ali ''Loco loco'' je svakako bolje prošao od svih ženskih bopova te godine (osim ''Sugar'' za koga svi znamo zašto i kako je proguran do 13. mjesta), tako da Uraganke nisu bile zakinute/oštećene prisustvom ostalih ženskih bopova, plus se i naš bop izdvajao od ostalih jer je jedini bio na maternjem...
Sve i da smo jedini te godine imali brzu žensku stvar, situacija bi svakako bila ista jer bi opet pokupile samo dijasporske televoting poene a od ostatka Evrope 0 jer pjesma kao pjesma je bila top za naše balkanske okvire, međutim za Evroviziju baš i ne.

Takođe, meni je nastup bio premoćan i u skladu sa pjesmom, hajde za pjesmu se moglo čuti da je ovakva ili onakva ali prvi put čujem da je nekom onaj scenski nastup bio ništa specijalno lol.
Pa nastup i jeste bio nista spec. Mozda dobar za srpske standarde, ali ni blizu dobar kakav treba za bop. Jedino dobro je sto su njih tri prstale od energije. Grafiku radio brucos, koreografija je imala dobrih delova, ali je bilo i dosta prosecnih. Dance break iskoristile da se prosetaju scenom umesto da iskidaju nekim top pokretima. Kadriranje slabo.

Pa nastup i jeste bio nista spec. Mozda dobar za srpske standarde, ali ni blizu dobar kakav treba za bop. Jedino dobro je sto su njih tri prstale od energije. Grafiku radio brucos, koreografija je imala dobrih delova, ali je bilo i dosta prosecnih. Dance break iskoristile da se prosetaju scenom umesto da iskidaju nekim top pokretima. Kadriranje slabo.
Stoji da je moglo i bolje, ali stvarno su energijom sve nedostatke pokrile, mislim da sam taj nastup milion puta pogledao između polufinala i finala

Dance break mi je tu bio jedina i najveća zamjerka u smislu što su ga protraćile na šetanje scenom umjesto da odrade neku brutalnu koreografiju tako da bih se s tim složio, mada i ono prelaženje s jednog dijela bine na drugi mi je isto bilo moćno, vjerovatno jer su cijelo vrijeme prštale od energije...

Kadriranje i grafika sasvim pristojno upakovani za takav tip pjesme i nije se otišlo u kič što je najbitnije, sve je bilo kompaktno i nekako na svom mjestu, kraj nastupa jedan od najefektnijih te godine...

Koreografija dobro osmišljena i dozirana jer nisu bile ni presvete a ni neke bičarke već sa ukusom, jedino je Sanja na par mjesta djelovala neuvježbano i pomalo traljavo, sve u svemu izvukle su maksimum maksimuma sa tom nedovoljno konkurentnom pjesmom i bile odličan paket.

Al mislim što se tiče same pjesme da su Uraganke imale najbolju moguću pjesmu na srpskom jeziku, stvarno je bila bolja od Hasta La Vista

Nastup smatram da je bio promašaj

Verovatno je sve moglo biti malo više zategnuto, naročito mislim na problematično kadriranje u pojedinim momentima, ali i meni je taj nastup drag i zapravo sasvim ok. Bilo mi je super zabavno i da pratim uglavnom jako pozitivne utiske na naše probe, a posebno me oraspoloži kada pustim lajv sa Cinanovim reakcijama na njihovo prvo pojavljivanje u Roterdamu lol
screen-5096.jpg

Last edited:
Sigurno da je nastup mogao biti bolji, ali mislim da su harizmom i energijom dosta nedostataka pokrile. Bilo je uživanje pratiti tu Evroviziju i kada god pogledam taj video ponosan sam što su nas baš one predstavljale te godine. Za razliku od ove godine gde apsolutno ne osećam ništa kada slušam našu pesmu i gledam nastup... kao da je predstavnik bilo koje druge države.

Nastup je bio ludilo, i meni je jedan od najboljih nasih. Ne znam da li je problem bio nedostaka ugladjenosti ili pitanje vrednosti.

Slažem se, kad su svi očekivali kič i šarenilo mi smo servirali classy nastup. Evo već dve godine zaredom ih obavezno stavljaju u one tematske klipove koji idu dok su na RTS-u reklame. Carice!

Koliko se trudio da skrene pažnju na sebe i da podigne prašinu, da bude popularan i da se priča o njemu, a opet ništa ... harizma i vibracije oko njega u debelom minusu xD
Inace zute rukavice za pranje sudova su u modi. Filari trend setter 😂🤣
Jared Leto
EDB62120-AE68-41AB-8B12-B6925BF9148B.jpeg

Bez uvrede, ali Jared ovako sa ovom kosom i sa sve ovom sminkom zaista izgleda kao Koncita Kobasicica.

Ne znam što se svi toliko plaše tog pritiska, pa ako si sigurna u sebe, znaš šta možeš ne vidim problem. Komentara, pritiska i osuda će uvek biti. Mislim da je kod nje najveći problem jer ona misli da će je ljudi najviše osuditi zbog toga jer je Albanka a predstavlja Srbiju to je rekla odavno u jednom intervjuu.

Status
Not open for further replies.
Back