Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Vise mislim zavisi protiv koga je ocenuju ako je protiv Sare sigurno bi njoj dali prednost. Ako nema neku konkurenciju onda ce je verovatno morati pogurati.

Ja imam vise poverenja u Dzehvu sto se tice evrovizije. Ona mi deluje profesionalnije i fokusiranije. Micy mi je malo pogubljena u poslednje vreme, a i koreografija joj je sve gora.

Bi sigurno, i bas planira godinu dana da se posveti intenzivno projektu. A Milica bi kao nesto wow, ali za to moraju neki specijalni uslovi, pa onda ipak ne bi nikako i sve tako. A u poslednje vreme i kao da joj nisu sve koze na broju.

Sad prvo želi album da odradi što mislim da je definitivno dobra odluka jer je baš mnogo dueta nagomilala, pa onda pretpostavljam Evrovizija. Ali Džehva će se sigurno prijaviti na PZE.

RTS žiri sigurno neće zakucati Milicu na dno zato što je Milica, to je valjda jasno. Neće dobro proći samo ako dođe sa osrednjom pjesmom, inače hoće, zašto da ne. Ne može da se poredi Milica sa lijepom karijerom iza sebe, dobrim vokalom i jakim scenskim nastupom sa Andrijom jutjuberom.

A naravno da bi zavisilo od pjesme što se tiče Milica vs Sara duela, ali ovako na slijepo i na osnovu imena, i ja mislim da bi Milica lagano slavila tu.

Ne racunas na to da bi RTS ziri mogao lako da zakopa Milicu kao Andriju 2020 na primer.
Dobro, ali Milica ume da peva. Andrija je došao sa ultra generičkim Euro pop pesmuljkom oko kojeg se grcao.

Milici bi pomoglo ako bi pobedila na ESC ili bila TOP 5.

Inace je ipak ona daleko ispred Hurricane da bi joj pomogao TOP 15 na ESC
Mislim da je više do toga kako se Srbija oseća da je predstavljena nego do rezultata (sve dok nije dno tabele).
Naravno da je Top 5/10 veći uspeh u napim medijima, ali i top 15, a da žena pokida na sceni i da smo mi (kao nacija) ponosni bi se dosta slavilo u medijima.

Ma Uraganke nisu imale srecu sto je u toj godini bilo brdo zenskih bopova plus je i ostala konkurencija bila paklena. Inace bi bile 3-4 mesta vise. A i ruku na srce nastup im nije bio nista spec, Picy to mora mnogo bolje.
Ali ''Loco loco'' je svakako bolje prošao od svih ženskih bopova te godine (osim ''Sugar'' za koga svi znamo zašto i kako je proguran do 13. mjesta), tako da Uraganke nisu bile zakinute/oštećene prisustvom ostalih ženskih bopova, plus se i naš bop izdvajao od ostalih jer je jedini bio na maternjem...
Sve i da smo jedini te godine imali brzu žensku stvar, situacija bi svakako bila ista jer bi opet pokupile samo dijasporske televoting poene a od ostatka Evrope 0 jer pjesma kao pjesma je bila top za naše balkanske okvire, međutim za Evroviziju baš i ne.

Takođe, meni je nastup bio premoćan i u skladu sa pjesmom, hajde za pjesmu se moglo čuti da je ovakva ili onakva ali prvi put čujem da je nekom onaj scenski nastup bio ništa specijalno lol.

Imali smo i sreće 2021. što su ovi što su kod žirija bili bolje rangirani od nas ispušili kod publike (Belgija, Izrael, Azerbejdžan pa i Kipar) pa smo i ostali 15, što je, ponavljam, odličan rezultat za tu godinu. Zaslužile su i 13. više nego Moldavija ali dobro

Ukinuti žiri!

0LnaDPM.jpg

Vrijeme je za Saru Jo

Šta mislite, da se u istoj godinu pojave Pavlovićka i Sara Jo, obe s dobrim pjesmama, koja bi imala više šanse za pobjedu?
Ona koju RTS više želi. Kod publike bi obe bile u TOP 2.
Žiri bi bio sastavljen od ljudi koji bi glasali više za onu koju RTS želi

Za to se živi, hahhaa. :ROFLMAO: Kupljeni glasovi, sms mafija, Goca Tržan i Lena Kovačević u žiriju koje su nekompetentne da je ocenjuju, mito i korupcija, plejbek, pristrasno uredništvo RTS-a... koji li će biti naredni argumenti? :ROFLMAO:
Golo dupe

Imali smo i sreće 2021. što su ovi što su kod žirija bili bolje rangirani od nas ispušili kod publike (Belgija, Izrael, Azerbejdžan pa i Kipar) pa smo i ostali 15, što je, ponavljam, odličan rezultat za tu godinu. Zaslužile su i 13. više nego Moldavija ali dobro
Da, upravo to, možemo reći da su se na televoting bojnom polju međusobno poklali bopići na engleskom iz Azerbejdžana, Izraela i Kipra i vjerovatno bi sva 3 bolje bila pozicionirana da nije bila takva ženska konkurencija ali svakako to na Srbiju nije (puno) uticalo jer je naša stvar imala neku drugu i svoju publiku...

Jedina koja je te godine bila ono fakat oštećena prisustvom većeg broja žanrovski sličnih pjesama je bila mučena Albina koja ni u finale nije prošla.

Status
Not open for further replies.
Back