Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Aaaa, nisam znao da je ona sa Banetom bila na Beoviziji. Mislim znam za ovu pjesmu, ali nisam znao da je bila u konkurenciji za Eurosong. Mislim da bi to dobro prošlo na Evroviziji, ali te godine je Marija svakako učestvovala.

Tanju je uništio privatan život, tačnije muž o kojem je i sama pričala. Jako mi je drago da se spasila psihopate 🙏🏻 Mislim da Tanja može glat da napuni Arenu iako su joj poslednjih nekoliko pesama lošije prošli. Doduše meni se dopada "Sine" ali vidim da pesma nije zaživela. U TZLP-u je bila odlična.

Pa dobro, imala je i ona 2000-ih popularnost kakvu sada ima Aleksandra. Opet se koliko toliko drži i postoji na estradi. Izvukla ju je Soba zablude ja mislim.

Zlatnik - jedna od naših najboljih novokomponovanih pesama - komponovao ubica. :( Kao i Aninu pesmu Konak sa Beovizije.

Zar nije negdje bila vijest sad nekad da su pustili Zorana iz pritvora i da će mu shodno tome i biti oslobađajuća presuda?

Žao mi je što ona nikad arenu nije imala

Kako volim ovaj cover 😍ab67616d0000b273347949243798ac2d8bd8198a.webp

Last edited:
@Evrovizija2024 ne znam, i ne bismo trebali o tome, ali svakako se spominjala priča o Zlatniku. Možda bolje da nikad nismo ni saznali ko je komponovao.

Što je najjače Picy ako ne ode do 2025. stvarno ne mora nikad ni da ide. Kome treba ispušena muštikla na ESC, nismo mi UK.
Al baš, imala ja 2010-e na raspolaganju i još pola ove decenije. Najbolje evrovizijske pjesme nastale su spontano.

Da je bilo pameti, RTS bi Prijovićku 2017. godine poslao u Kijev sa nekim turbo-folk hitom kao što je bila ona ''Anestezija'' koja je u to vrijeme drmala na sve strane i Bog da nas vidi...
Imali smo te godine u polufinalu Austriju, Bugarsku, Maltu, Njemačku, Sjevernu Makedoniju i Hrvatsku plus Švajcarsku (da napomenem Mađarsku i Rumuniju od susjeda i Norvešku sa takođe brojnom balkanskom dijasporom), u onakvoj anti-selebrejtdajvrziti godini srpska cajka bi bila pravo osvježenje te bi ošurila na televotingu i prošla u finale pa taman dobila 0 od žirija. :cool:

S obzirom da je u međuvremenu postala prava mlada zvijezda balkanskog muzičkog neba, sumnjam da je Evrovizija uopšte zanima kao format sve i kada bi dobila interni poziv a kamoli da se prijavljuje na PZE i da izgubi jedno pola godine na spremanju jedne pjesme i kompletiranju jednog nastupa te da otkazuje masu već rasprodatih koncerata i zakazanih turneja mjesecima unaprijed (jedino ako joj nije želja da se pojavi na toj sceni i da je fan, u šta ne vjerujem), tu je naravno i rizik od flopa (što polufinalnog, što finalnog) i kako bi se potencijalni neuspjeh mogao odraziti na dalju karijeru, što bi se reklo jednostavno - ne isplati se.

Što se tiče aktuelnih pop-folk pjevačica, jedina koju bih mogao zamisliti da se prijavi u bliskoj budućnosti jeste Milica Pavlović, nije zvjezdetina kao Prija a nije ni neka početnica, pri tom ESC bi joj mogao biti ogroman boost na poslovnom planu ali samo i isključivo samo sa stranim autorima i da to bude neka moderna kidalica (po mogućnosti na engleskom) a nikako za lokalnu upotrebu.

Pa iskreno ne mislim da bi njoj ESC bio boost u poslovnom planu u smislu da bi bila popularnija ovdje, ona je i sada jedna od najpopularnijih među mlađim i čak milenijalcima. Moguće jedino da dobije strane fanove ili da sklopi neku suradnju sa strancima. Ali svakako da smatram da treba da ode na Evroviziju.

Zanima me šta nam Maja sprema, neku raskošnu baladetinu tipa Titanic vol.3 ili bangerčinu poput Zemlje čuda? :ROFLMAO:
Pa s obzirom da je u pjesmi imala frazu "Hey mama" doslovno odmah nakon Evrovizije 2017. gdje je Moldavija bila treća (Hey Mama) ne bi me čudilo da smisli neku riječ koja se ponavlja tri puta jer je Finska ove godine osvojila televoting

Status
Not open for further replies.
Back