252. FSC - Amerovizija

Pošto je naša HoD Rossy prezauzeta oko svog spektakla "La Vie en Rossy"

na ovom američkom izdanju će je zameniti niko drugi do Anastasia Beaverhausen.

il_570xN.1300783635_6hkn.jpg

Ma jesam li ja to pogodio temu na osnovu hintova čajanka i orao? 🤭

Elem, tema koja mi je zapala mi baš ne odgovara i jedini stejt koji sam imao u opticaju je već bio popunjen. Baš ne volim kada prijave krenu u 10 ujutru…😭

Takođe, malo mi je bedak što bendovi, dueti, itd. nisu dozvoljeni i što postoji ograničenje po stejtu, iako razumem zašto je tako. Probaću da nađem nešto do isteka roka, ali za sada nemam apsolutno nijednu pesmu niti izvođača u opticaju 🥲

Takođe, malo mi je bedak što bendovi, dueti, itd. nisu dozvoljeni i što postoji ograničenje po stejtu, iako razumem zašto je tako. Probaću da nađem nešto do isteka roka, ali za sada nemam apsolutno nijednu pesmu niti izvođača u opticaju 🥲
Mogu bendovi i dueti (ako nisu kolaboracije, već bend od dve osobe)

Elitna Elektra: Pokorit cemo Ameriku

Nakon što je pod njenim vodstvom Alienland postigao povijesni uspjeh na FSC-u, ambasadorka u ljudskom rodu, potvrdila je da je spremna za osvajanje Amerike.

9bd30c52-2296-4409-a342-cb1607cc39dd.webp

Nije nam htjela otkriti detalje o buducem predsravniku, ali kaže da očekuje pozitivan ishod. Iako je omjer prolazaka u finale 7:10 u korist ne prolazaka, transrodna ambasadorka govori nam da će se pod njenim vodstvom taj omjer izjednačiti.

Prijavio se, lomio se između 2 izvođača kratko ali nešto je presudilo u korist izabranog. Stej tjumd

Dobra tema Poky 🙌

Zadovoljni smo pjesmom koju smo poslali, delegacija je ulupala puno para za ovaj entry i ako se opet dogodi flop, letjet će glave po cijeloj Rolex Republici

Back