Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
3. Breskvica (Anđela Ignjatović)
4. Maja Nikolić
5. Zorja (Zorica Pajić)
6. Filip Baloš
7. Sestre Gobović
8. Mira
9. Izvođač "X"
10. Nadia (Nađa Terzić)
11. Fillari

T. Todevska, Ema Radujko, Buč Kesidi, Iva Lorens, Bojana Stamenov, Teya Dora, Hristina (?)

Za sada mi ova lista deluje zanimljivo a tek je novembar mesec 🔥

Ali on je to objavio prije dvije godine, ne moze sa tim na Evroviziju, mislim na TikToku to

Ne može sa tom pjesmom svakako, ali očito nešto sprema i planira

4. Maja Nikolić
5. Zorja (Zorica Pajić)
6. Filip Baloš
7. Sestre Gobović
8. Mira
9. Izvođač "X"
10. Nadia (Nađa Terzić)
11. Fillari

T. Todevska, Ema Radujko, Buč Kesidi, Iva Lorens, Bojana Stamenov, Teya Dora, Hristina (?)

Mislim da sam pročitao da je Ema demantovala.
A odakle to da se i Teya možda prijavila?

4. Maja Nikolić
5. Zorja (Zorica Pajić)
6. Filip Baloš
7. Sestre Gobović
8. Mira
9. Izvođač "X"
10. Nadia (Nađa Terzić)
11. Fillari

1. Mc Stojan
2. Marko Mandić
@Miloš pa ja većinski kačim i za JESC neke informacije sa tih fan profila jer na njima vidim. Ne vidim zašto bi to bio problem, nije kao da kačim nešto što su totalne dezinformacije ali okej, neću više kačiti.

@libertà Ma već smo pisali o njima u ovoj temi, pa nema razloga da i nakon toga kačite linkove fanova loji to posle dele po društvenim mrežama. Sve to može tekstualno da se otkuca, a kada stvarno ima razloga i neka ekskluziva, to obično bude od organizatora, odnosno javnih emitera, eventualno jačih portala. Uglavnom, ne treba se ponavljati. Malo čitajte i šta se piše na forumu, a i nije isto kada neki izvođač kaže da se prijavio za PZE 2024 i kada samo nabaci da bi mogao na Evroviziju jednog dana, a onda fanovi pomisle kako se prijavio baš sad.

Danica Krstić gostovala u emisiji Srbija na vezi i voditelj RTS-a pita "Beovizija se sprema" (zaista ne treba više kritikovati sve koji greše oko naziva našeg nacionalnog finala kad voditelji RTS-a to isto to rade), "da li možda planiraš", ona je odsečno odgovorila: "ne ne ne... i dodala "možda za koju godinu". Divna je Danica, mogao bih satima da je gledam i slušam koliko je lepa i kako lepo peva. Tako joj lepo pristaje taj etno fazon i samo neka fura to i dalje.

PZE izgleda samo mi ovde zovemo pravim imenom, mada nije mi jasno što je izdejstvuju da vrate naziv Beovizija kad je već toliko ukorenjen u narodu.

Status
Not open for further replies.
Back