Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Kao što sam pričao nek Angellina napravi pesmu recimo Igoru Simiću, nešto moderno i konkurentno poput "Ples za rastanak" i to je recept za uspeh.

Mislim da je i ona sama shvatila da ovo ne ide.

Što svi nisu kao Maja da ih zabole za flop nego teraju i dalje da se pojave xD

Još jedna stvar mi nije jasna, koga oni krive ako ih publika ne izglasa? Rts kriv? Hvataju se na štelovanje glasova, a ne postoji vam glasačko telo. Fanovi ništa ne znače ako postoje druge pesme koje su privlačnije publici.

Šta fali sestrama Kovač? Kristina na PZE sa Nađom bila vrlo konkurentna, osvojile 3. mesto. A i sa anonimnom Ninom 14. mesto na Evroviziji nije mala stvar. Takođe, i Aleksandra ume da napiše dobru muziku. Ne treba povezivati nacionalni izbor sa politikom.

Ne treba povezivati nacionalni izbor sa politikom.
Pa to i ja kažem.

Nacionalni izbor i rezultat na ESC su odvojeni. Neko može da ima prejak nacionalni izbor i izabere zbog popularnosti nekoga ko jedva prođe u finale / ispadne (recimo :no: 2021), a neko može da ima najužasniji nacionalni izbor i bude drugi kod publike u samom takmičenja ( :md: 2022)

To ne moraju biti nužno uvezane stvari

Što svi nisu kao Maja da ih zabole za flop nego teraju i dalje da se pojave xD
Kathryn Hahn Lol GIF

Pa mislim ako Maju nisu boleli porazi, onda ne znam koga su 😆

Treba da iskoristi trenutak kad bi pederi glasali za njega!

A je l' Stojan igde potvrdio da se prijavio ili samo fanovi misle da njegova objava na kojoj je napisao da mu neka pesma postala viralna, pa metaforički dodao idemo na Evroviziju da pobedimo ujedno znači da se prijavljuje na konkurs za PZE 2024?

I dalje ne znam šta peva sad, samo ove poslednje vesti sam pročitao na forumu xD

Potvrdio je na Instagramu i sad sponzorisao tu objavu
Gde je ta objava? Vidim kad god ga pitaju, on samo o toj staroj pesmi, viralnosti i ponavlja "gili, gili".

Status
Not open for further replies.
Back