Izbori

Počele su telefonske predizborne aktivnosti SNS g***na. U petak sam dobio poziv neke polupismene ženetine koja je imala direktno pitanje da li ću sigurno glasati za vladajuću stranku. Naravno, odgovor je bio DA, a dobiće 🖕kao i svaki put do sada. Telefonom i nekako, ali kada bi mi došli na vrata, zaista ne znam da li bih mogao da se iskontrolišem.

kada bi mi došli na vrata...
riska-srecni-ljudi-kako-da-ne-izvolte-u-salonu.gif

i lepo im skuvaš kafu sa laksativom :LOL:

Meni je fascinantno kako nadju te kreature i nakaze da im idu od vrata do vrata. Kao da ih u Lazi skupljaju.

Okupljeni su ljudi koji mogu da prosperiraju samo u ovom nakaradnom sistemu.

To glasačko telo čini između 1,6 i 2,2 miliona ljudi, a ne mogu baš svi biti isti. Neki su prinuđeni da zbog posla budu i članovi stranke, pa i da idu na mitinge, glasaju itd, a to je glavna stvar koju treba iskoreniti, jer je uzelo maha, ali postojalo je oduvek u našem društvu. Kad se spominju prototipovi, kroz glavu mi prođe podatak Instituta za javno zdravlje "Batut" prema kom u Srbiji 700 hiljada ljudi nema zube, a samo 16,5 odsto ima svoje zube.​

Imaju li novopristigli Rusi pravo glasa? Baš me zanima koga bi oni ovde podržali

Ne znam, puno su IT firmi pootvarali ovde(bar se tako priča). Ne znam da li to mogu strani državljani koji nemaju stalno mesto boravka, a oni se sigurno neće vratiti, za duži vremenski period

Ne znam, puno su IT firmi pootvarali ovde(bar se tako priča). Ne znam da li to mogu strani državljani koji nemaju stalno mesto boravka, a oni se sigurno neće vratiti, za duži vremenski period
Nema veze to koliko su ovde, koliko ih ima i da li imaju firme, ako nemaš srpsko državljanstvo, nemaš pravo glasa..

Naravno da mogu da otvore firmu bez državljanstva. Npr. moja bivša firma se vodila na direktora sa Malte, u APR-u zavedu broj pasoša. Ali bez državljanstva se ne može glasati. Meni je inače bez veze što neki iz Republike Srpske, koji su na neki način stekli naše državljanstvo, a niti ovde žive, niti imaju nekih većih dodirnih tačaka sa nama, mogu da glasaju. Slično je i za Mađare iz Vojovdine koji su došli do mađarskog državljanstva. Ajde ovi iz dijaspore, oni su uglavnom i živeli ovde i možda će se i vratiti, pa je razumno da glasaju.​

RIP Argentina. Slatko je što misle da će im s latino Trumpom biti bolje 🫂
Uvek ekonomska kriza izrodi ovakve persone.

Setimo se da je Hitler došao na vlast prilikom najveće krize u međuratnoj, Vajmarskoj Nemačkoj gde su ljudi bukvalno umirali od gladi. Naravno nije ovo toliko ekstremna situacija, ali pokazuje ogromno nezadovoljstvo u Argentinskom društvu.

1700449381257.png

Знаш колико их има из РС Милоше, ахахахаха, па то се организовано и ради човече, поготову се пријаве врше у Београду тамо где фали гласова.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Jao komšija iz zgrade me zamolio da budem kontrolor, mnogo je fin, ali ne mogu ispred Zavetnika nikako. 😤

Знаш колико их има из РС Милоше, ахахахаха, па то се организовано и ради човече, поготову се пријаве врше у Београду тамо где фали гласова.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
sirotinjski nacionalizam

Srbi iz Srpske i CG su mu korisni samo kada ih koristi za glasove

Back