па што да не, и они су сада опозициони, какве везе има...Jao komšija iz zgrade me zamolio da budem kontrolor, mnogo je fin, ali ne mogu ispred Zavetnika nikako.![]()

па што да не, и они су сада опозициони, какве везе има...Jao komšija iz zgrade me zamolio da budem kontrolor, mnogo je fin, ali ne mogu ispred Zavetnika nikako.![]()
I zna li se okvirno koliko ima tih glasača iz Republike Srpske, nebitno da li glasaju tamo ili u Beogradu?Знаш колико их има из РС Милоше, ахахахаха, па то се организовано и ради човече, поготову се пријаве врше у Београду тамо где фали гласова..![]()
Jasno mi je da je ovo uUvek ekonomska kriza izrodi ovakve persone.
Setimo se da je Hitler došao na vlast prilikom najveće krize u međuratnoj, Vajmarskoj Nemačkoj gde su ljudi bukvalno umirali od gladi. Naravno nije ovo toliko ekstremna situacija, ali pokazuje ogromno nezadovoljstvo u Argentinskom društvu.
View attachment 12316
radikalna vremena radikalna retorikaJasno mi je da je ovo uprodukt onoga "svi do sad su grozni, pa ajmo nekog novog kakav god bio, gore ionako ne može", al opet... Još lik izgleda ko emo tinejdžer u prekasnom pubertetu
Ako ćeš ti raditi posao pošteno, onda ti je apsolutno svejedno ispred koje stranke si kontrolor, jasno ćeš primetiti na glasanju ko je iz vladajućih stranaka, a ko su ostaliJao komšija iz zgrade me zamolio da budem kontrolor, mnogo je fin, ali ne mogu ispred Zavetnika nikako.![]()
Znam ja..Ne znam je l' ovo pravo mesto da postavim ovo pitanje, ali zanima me da li je neko možda slučajno imao iskustva sa promenom biračkog mesta, ili zna kakva je procedura ako neko želi to da uradi? Za vreme predstojećih izbora verovatno neću moći da budem tamo gde mi je biračko mesto a planiram da izađem na izbore, pa ako neko zna nešto o tome, bio bih zavhalan za informacije.
Ja planiram danas da pošaljem mejl konzulatu, znam da je u poslednji momenat, nisam se setio ranije jbgDa li se neko sa foruma možda prijavio za glasanje u inostranstvu?
Obavezno..ambasadi u Pragu, zagušenje im je, što pre!!Ja planiram danas da pošaljem mejl konzulatu, znam da je u poslednji momenat, nisam se setio ranije jbg
Pa zato je i zagušenje..od juče su krneuli da gledaju i šalju zahteve na obradu od početka prijave..Baš čudno, ja baš mislio da se setili da imaju posao i da ga rade![]()