A tek kad bi hrvatska dala srbiji 12 poena uz komentar citaca glasova: and for the very first time in esc history, croatia gives 12 pt too serbiakako bi masa u Evropi popadala na to![]()
Ja od Mie ocekujem bas dobru pesmu. "Od tebe bolja" joj je odlicna, plus pesmu radi Milutinovicka.Možda tamni konj bude Mia. Lokal patriota će da se probudi sutra u 14, idemo Mia
Ja se slažem da su polufinala tu za nas zagrižene fanove, a finale za generalnu publiku. Ali 18 pesama mislim da je previše i za samo finale.Pa i ta publika ima finale sa manje pesama pa izvol'te.
Ma nemamo Doru ,ali imamo pandan ... MokranjacMeni uopće nije jasno zašto se vama stalno mijenja naziv izbora... Zašto RTS ne osmisli jedan izbor kao HRT Doru![]()
NištaBeovizija je jedini naziv koji se stvarno bio zapatio koliko god nam se sviđao ili ne, sad kad se firma koja je poseduje popičkala sa RTS-om, to nam je što nam je.
Nego, šta se desilo sa idejom Beovizije kao potpuno odvojenog festivala ove godine koji bi kao išao na TV Prva nezavisno od izbora za ESC? To se kao trubilo, i na kraju ništa(?) Mislim nije da nam treba, nego čisto se pitam.
Moguće da je stiglo jako malo prijava pa se odustalo.Beovizija je jedini naziv koji se stvarno bio zapatio koliko god nam se sviđao ili ne, sad kad se firma koja je poseduje popičkala sa RTS-om, to nam je što nam je.
Nego, šta se desilo sa idejom Beovizije kao potpuno odvojenog festivala ove godine koji bi kao išao na TV Prva nezavisno od izbora za ESC? To se kao trubilo, i na kraju ništa(?) Mislim nije da nam treba, nego čisto se pitam.
Ma gde je Melodi brz, traje ko gladna godina vise od mesec dana...Dora je kao Melodifestivalen, brza I efikasna a Beovizija kao Sanremo, sesto godina traje, nikad kraja![]()
14h =)Ima li bližih prognoza, naznaka, nagađanja ikakvih u koliko sati bi izašle pesme na YT?¿?¿?