Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Možda tamni konj bude Mia. Lokal patriota će da se probudi sutra u 14, idemo Mia

Pa i ta publika ima finale sa manje pesama pa izvol'te.
Ja se slažem da su polufinala tu za nas zagrižene fanove, a finale za generalnu publiku. Ali 18 pesama mislim da je previše i za samo finale.
Mislim da bi bilo mnogo efektnije da postoje neka dva kruga izbora, ili još bolje da npr. iz polufinala ne prolazi 9/18 nego manje, pa da u finalu imamo 12, ili 10, ili čak 8 pesama, koje bi onda em bile konkurentnije kao stvarno iole neki evrovizijski materijal a ne promo za rendom izvođače, em bi moglo da im se više pažnje pojedinačno posveti za nastupe, i u smislu produkcije, i u smislu efektnosti kod publike.

Meni uopće nije jasno zašto se vama stalno mijenja naziv izbora... Zašto RTS ne osmisli jedan izbor kao HRT Doru i da ima tradiciju neku. S druge strane novi logo je preloš. Izgleda kao moj FSC minimalizam kada nemam ideju. Po imenima čini se da bi mogao biti zanimljiv izbor, ali 36 pjesama? Ima da krepate dok sve preslušate i odgledate. :oops:

Problem je u tome što je Beovizija nastala 2003. znači godinu prije nego se Srbija odnosno tadašnja SCG vratila na ESC i nije u vlasništvu RTSa kao što je Dora u vlasništvu HRTa.
AlI meni bezveze što se Mirković ovoga tek sad sjetio a nije npr 2010. kad ju je RTS ukinuo i uzeo takmičenje 3 pa 1 za Oslo itd nego tek sad.Tako da mi više loči da mu je povrijeđena sujeta što nisu dali da on ide sa Lukas na ESC.

Beovizija je jedini naziv koji se stvarno bio zapatio koliko god nam se sviđao ili ne, sad kad se firma koja je poseduje popičkala sa RTS-om, to nam je što nam je.

Nego, šta se desilo sa idejom Beovizije kao potpuno odvojenog festivala ove godine koji bi kao išao na TV Prva nezavisno od izbora za ESC? To se kao trubilo, i na kraju ništa(?) Mislim nije da nam treba, nego čisto se pitam.

Beovizija je jedini naziv koji se stvarno bio zapatio koliko god nam se sviđao ili ne, sad kad se firma koja je poseduje popičkala sa RTS-om, to nam je što nam je.

Nego, šta se desilo sa idejom Beovizije kao potpuno odvojenog festivala ove godine koji bi kao išao na TV Prva nezavisno od izbora za ESC? To se kao trubilo, i na kraju ništa(?) Mislim nije da nam treba, nego čisto se pitam.
Ništa :D Nešto je Kija Kockar komentarisala, kao članica Mirkovićeve ekipe, da se ona neće takmičiti, ali da svakako Beovizija dobija skroz novi koncept.

Moguće da je stiglo jako malo prijava pa se odustalo.

Ima li bližih prognoza, naznaka, nagađanja ikakvih u koliko sati bi izašle pesme na YT?¿?¿?

Chewing Gum Reaction GIF

Status
Not open for further replies.
Back