Offtopic

Milice, dobro vece.
Mislim da je Tesla pre bio neutralno bice, vanvremensko. Tako ga dozivljavam. Ne treba zadirati u njegovu privatnost. On je bio i ostace Veliki Covek. Dovoljno.
Slažem se skroz.
I ideju o neutralnom i vanvremenskom čudaku je sam Tesla podgrevao, obzirom da je bio javna ličnost u 19.v.

S tim što ne mislim da je biti gej neka uvreda, ili na bilo koji način nedostojno Velikog Čoveka.

Zadiranje u privatnost bi bilo tračarenje o konkretnim imenima, a osnovna činjenica može biti važna nekim malim budućim gej inženjerima (jer Tesla jeste super uzor), i u tom smislu jeste važno da bude barem polu-javna.

Slažem se skroz.
I ideju o neutralnom i vanvremenskom čudaku je sam Tesla podgrevao, obzirom da je bio javna ličnost u 19.v.

S tim što ne mislim da je biti gej neka uvreda, ili na bilo koji način nedostojno Velikog Čoveka.

Zadiranje u privatnost bi bilo tračarenje o konkretnim imenima, a osnovna činjenica može biti važna nekim malim budućim gej inženjerima (jer Tesla jeste super uzor), i u tom smislu jeste važno da bude barem polu-javna.
Ne smatram to uvredom, nego je Tesla van vremena i van sveta. Bez ograničenja. Moj stav. Svako ima pravo na drugačije mišljenje, podržavam.

Cimer i ja smo bili 2. i 3, ostalo nam je da pobedimo napokon i za to ćemo sledeći put angažovati pojačanje u vidu dvojice super fanova. :D

🤯

F_nroauWEAEHsu3

Ljubica Gojgić - najbolja voditeljka - kako rešeta pitanjima, nikoga ne štedi. (y)

Pa ja cu stvarno da poludim vise od ovih Kineza.

Ubise nas u pojam sa kovidom, unistili nas psihicki, sad jos i jedna bolest nam fali. Super nema sta, oni stvarno hoce d anas dokrajce skroz na skroz.

Back