254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Mrm, bio si simpatičniji sa zalihama slika Milene Kačavende :D Obrisao si album? xD

Nego, hoće li do kraja isteka roka biti popunjena sva mesta tj svi zadaci/prijave... biće zanimljivije ako nas više učestvuje 👀
@bocacho npr sećam se da si i ti nov, ajde učestvuj, što da ne 😅

@libertà ako želite da zataškate sve skandale koji kao iz kipućeg lonca izviru, i da držimo jezik za zubima o katasrofalnom stanju u ovoj državi, dajemo vam rok da nam uplatite odlazak na Olimpijske igre u Pariz 2024. (SVE U KOMPLETU) do 07.12.2023. u 00:00 h... 😌

Mi smo totalni embargo objavili nekim ovde državama, ali zbog medijske cenzure u Petarstanu ne smemo ni nazive tih država da spominjemo.

Kneževina Milanija, iako nije u FSC klanu, je takođe naš tradicionalni saveznik. 😍

Ja upravo završio svoju FSC rekapitulaciju, znači koliko lepo se uklopila pesma koju sam sad poslao, kao jagoda na vrhu šlaga 🥰

Nego, hoće li do kraja isteka roka biti popunjena sva mesta tj svi zadaci/prijave... biće zanimljivije ako nas više učestvuje 👀
@bocacho npr sećam se da si i ti nov, ajde učestvuj, što da ne 😅
Bilo bi lepo. Tebi hvala što unosiš optimizam, sve novajlije na forumu su dobrodošle, pozivnice su poslate na dosta adresa! :) Meni je cilj da u prazničan period uđemo u lepoj energiji. :)
@libertà ako želite da zataškate sve skandale koji kao iz kipućeg lonca izviru, i da držimo jezik za zubima o katasrofalnom stanju u ovoj državi, dajemo vam rok da nam uplatite odlazak na Olimpijske igre u Pariz 2024. (SVE U KOMPLETU) do 07.12.2023. u 00:00 h... 😌
Uuu Libertanija se ne pali na uslovljavanje. Samo ISKLJUČIVO bezuslovna ljubav Mrmara. :D

Ukoliko se popune brojevi, dodaćemo nove, ali polako, neću da se zalećem! Ima još 6 slobodnih zadataka.

Last edited:
UJEDINJENI FSC EMIRATI (Sveta Stefanija, Petarstan, Milanija i Stojkoland).... :cautious: 😌
That 70S Show Lol GIF by Peacock

Sankcije?

claudia-interview-with-the-vampire.gif

Bebilend kao ostrvska država trguje sa raznima, najrazvijenije privredne grane su sex turizam i festivali za mlade. Naravno i hemijsko oružije.

U nasavak putešestvija Liberte vodi vas Saška Karan koja je izjavila da joj je izuzetno drago što je baš ona voditeljka, uprkos neslaganjima sa koleginicom Marijom Kulić. #THROWBACK 2

Moon and Stars Minimalist Phone Wallpaper (1).png

Drugo učešće Libertanije predstavljala je mlada umetnica iz Makedonije Martija :mk: koja se proslavila učešćem u talent šou "Pinkove zvezdice" i tako stekla popularnost. Ni sa Martijom nisam imao mnogo sreće pa se moje učestvovanje završilo u drugom polufinalu na 17 mestu. (225. FSC - VS - organizator Stole)

Last edited:
Došli u Libertaniju, slobodarsku zemlju, sa više političkih tenzija nego na bilo kom drugom izdanju.

Došli u Libertaniju, slobodarsku zemlju, sa više političkih tenzija nego na bilo kom drugom izdanju.
Jel Vi to nekog optužujete da je lažna opozicija u Libertaniji? VI? VIIIIIII? Kvazi pacifista.. 😌 🤭

Back