254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Sveta Stefanija pozdravlja odluku naših prijatelja iz DFR Petarstana i Kneževine Milanije i drago nam je što smo uvek složni po pitanju ovako lepih inicijativa, u ovom slučaju uvođenja paketa sankcija Mrmoslaviji koja po koji put krši međunarodno pravo i pokušava da sabotira pravne i ugledne države poput naših, ali nećeš maco... Nećeš, kunem ti se!

Jel Vi to nekog optužujete da je lažna opozicija u Libertaniji? VI? VIIIIIII? Kvazi pacifista.. 😌 🤭
Ko kaže da smo pacifisti? Evo Ruška Jakić bačena u tamnicu zbog loših rezultata s početka godine, Nina Hagen blista na funkciji.

• Angry
Reactions: Mrm
Sveta Stefanija pozdravlja odluku naših prijatelja iz DFR Petarstana i Kneževine Milanije i drago nam je što smo uvek složni po pitanju ovako lepih inicijativa, u ovom slučaju uvođenja paketa sankcija Mrmoslaviji koja po koji put krši međunarodno pravo i pokušava da sabotira pravne i ugledne države poput naših, ali nećeš maco... Nećeš, kunem ti se!
Alergični na perfidnost, lukavost...

Stigla izjava predsednika Mrmoslavije:

Mene boli, mene razara, što sam vama ja PROBLEM, ja vam smetam što vam se malo požalim i otvorim, a ne do juče kafe kuvarica, a sad sa većom platom od mene, stranka joj sredila u roku od 2 godine diplomu srednje, pa diplomu fakulteta, ona vam nije u ovoj zemlji problem jer vam se ne žali na forumu, a Mrm vam jeste.. 🥺🥺🥺 Mrm će da vam počine uskoro, neće ga ni biti...ma i treba Stanija da pelješi državu kad može.. Samo napred.. A mi ćemo da umremo od rada i tenzije...

Evo kome fali FSC HoD, može da se posluži.. 😌💖🤩 Izgleda da ima međunarodno iskustvo, tako da će itekako da deluje.. 👌

SNS transformacija 🤡

GAcHBE9WMAAuFdq

@Boxy

Jel si našao negde kako se ta gospđica/gopođa zove možda?

Nina Mitić, pomoćnica ministra za ljudska prava.

Nina Mitić, pomoćnica ministra za ljudska prava.
A jooj to je ta... Nisam je prepoznao sa naočarima, nikad ih nije imala.. Ona je jedna od glavnih za SNS Novi Beograd.. :/

A jooj to je ta... Nisam je prepoznao sa naočarima, nikad ih nije imala.. Ona je jedna od glavnih za SNS Novi Beograd.. :/

U naočarima, ljudi misle da su pametniji 🤭

• Love
Reactions: Mrm
Kome se uvode sankcije?
Naša država Arsenat je spremna da stane na put bilo kakvom nasilju slanjem paketa pomoći ugroženim državama kao i posebnih paketa hemijske municije čiji smo najveći proizvođači.

Za sad je samo jedan blok uveo sankcije Mrmoslaviji.

Mrmoslavija se razmahala ovde vidimo. Za sada ćemo samo posmatrati sa strane, dok ne bude potrebe za intervencijom. Kom mi bloku na kraju pripadamo imajući u vidu sva prethodna učešća?

Nadam se da će Arsenat uskoro prijaviti numeru koja će ponosno braniti zastavu države. 👀

Back