Izbori

To već bajata vest, prošao Čedin momenat.

Idete li na neki predizborni skup? Šta očekujete od nove vlasti? :)

Baš me zanima da li su svima vama koji glasate u Vojvodini pozivi i glasački listići ispisani na više jezika, ili i to zavisi od regiona? Moji glasački listići nekad budu dugački maltene metar lol zato što je svaka opcija ispisana na srpskom, mađarskom, rumunskom i slovačkom jeziku (to su inače jezici u upotrebi u gradu/okrugu). Znam da Beograđani (verovatno i većina centralne Srbije) dobijaju listić samo na srpskom.

• Love
Reactions: Mrm
Vidim i ovaj reklamni baner se vrti, a ne znam čemu poređenje apsolutnih vrednosti minimalca iz 2010. godine i budućeg u 2024, a u međuvremenu štošta poskupelo 200-300%, ako ne i više.

c2b28pJ.jpg

Vidim i ovaj reklamni baner se vrti, a ne znam čemu poređenje apsolutnih vrednosti minimalca iz 2010. godine i budućeg u 2024, a u međuvremenu štošta poskupelo 200-300%, ako ne i više.

c2b28pJ.jpg
Video sam isti i za zdravstvene ustanove, PRE 0:147 SADA :ROFLMAO:

Manipulisanje činjenicama kod naprednjaka me najviše nervira. Jesu plate porasle, ali porasli su i mnogi troškovi. 15000 dinara tada i sada nisu isto. Ali očito da to kod njihovih birača prolazi.
To mi je isto kao ono kada prave poređenje BDP-a sa državama u regionu, a umesto da poredi BDP po stanovniku uzima ukupan što je beskorisna informacija.

Njihovi birači ne glasaju zbog tih informacija sigurno.. 😁

Pa kako koji... nisu njihovi birači samo ovi koji su direktno plaćeni od strane države. Ima tu nažalost i ljudi koji zaista veruju da su naprednjaci najbolje što se desilo Srbiji.

kad bi od njih zavisili, crno bi im se pisalo..

c2b28pJ.jpg
Pa ovo njihovo glasačko telo guta lagano.

Ja se pitam ko će uopšte glasati za Čedu na ovim izborima, osim članova porodice (a ni za njih nisam sasvim siguran)? Više od 0,5% glasova nema šanse da dostigne.

Ali dobro on i Jelena naplate svake izbore.. 😌🤑 Ne berem ja brige nešto za Čeksovo propadanje..

Ja se pitam ko će uopšte glasati za Čedu na ovim izborima, osim članova porodice (a ni za njih nisam sasvim siguran)? Više od 0,5% glasova nema šanse da dostigne.
I kada je sa LDP-om bio na vrhuncu, uvek su se šunjali oko cenzusa. Sada sa distance sva njegova i tuđe priče koje su dolazile odatle mi deluju kao ozbiljna prodaja magle. Pritom, osim par savetodavnih funkcija, nije imao nikakav politički angažman, a dodatno bizzare mi je odlazak na Vučićevu proslavu posle izbora pre par godina + u međuvremenu je i pokazao da je bahati siledžija. Boga pitaj zašto se baš sada povampirio.

I kada je sa LDP-om bio na vrhuncu, uvek su se šunjali oko cenzusa. Sada sa distance sva njegova i tuđe priče koje su dolazile odatle mi deluju kao ozbiljna prodaja magle. Pritom, osim par savetodavnih funkcija, nije imao nikakav politički angažman, a dodatno bizzare mi je odlazak na Vučićevu proslavu posle izbora pre par godina + u međuvremenu je i pokazao da je bahati siledžija. Boga pitaj zašto se baš sada povampirio.
Bože, što te to toliko začudilo, pa SNS daje potpise da se kandiduje Čeks. On i Mišoni Vacić se ne trude ni da predstave da ih negde kao skupljaju.. 🤭

Bože, što te to toliko začudilo, pa SNS daje potpise da se kandiduje Čeks. On i Mišoni Vacić se ne trude ni da predstave da ih negde kao skupljaju.. 🤭

Ne čudi me to, već me buni zašto je izabrao da se baš sada ponovo aktivira. Ako već glumata Vučićevu drocu, mogao je i ranije...nije da nije bilo besmislenih izbora u poslednjih nekoliko godina.

Back