Moldavski izbor je dobar al da umres od smeha .Ali da prati moldavski izbor, vriska.![]()
Jel sa ovim vi maštate da punite Arenu u Bg 2025?Breskvica ima novu pesmu
Moj čovek, oprostiću joj što me izbacila iz studija 9 lani, samo ako prati i AUDICIJE uAli da prati moldavski izbor, vriska.![]()
Ovo je ona pesma koja je trebalo da izađe ranije još pa nije, izgleda da je snimala novi spot, ne znam šta se sa starim desilo lolBreskvica ima novu pesmu
ovo je jos ranije trebalo da izbaci tj ovaj tekst pesme ovo je novi spot za pesmu,na PZE nece ici sa turbofolkom vrvJel sa ovim vi maštate da punite Arenu u Bg 2025?![]()
Kakva je Olivera privatno? Čita li nas?Otkako je moguće objavljivati video na Spotify, sve smo epizode postavili. Ja sam se oduševio kad sam video da su i to omogućili.
Najavljivaćemo goste ubuduće, naročito kada su intervjui u pitanju, sada smo želeli da vas malo iznenadimo![]()
Nismo stigli do foruma, ali nadam se da će biti prilikeKakva je Olivera privatno? Čita li nas?
Zato i jeste posebno kada tako neka siromašnija zemlja dobije mogućnost da organizuje Evroviziju. Iskreno baš bih volio vidjeti kako bi izgledala moderna Evrovizija sa RTS-om kao domaćinom. Kada je bila Evrovizija 2008. ja sam tada krenuo bio u osnovnu školu i nisam ni znao šta je to.![]()
Nešto bih pre Mc Stojana nego Breskvicu, ali plašim se da se on nije ni prijavio. Breskvica nema energiju, brine me njena trema, sva mi je nekako nežna i previše mlada. Ne znam ni kako peva uživo i koliko iskustva ima. Svakako neće fascinirati žiri nekim posebnim vokalnim sposobnostima, a videli smo kako je brzalica Loco Loco prošla, iako je to moja omiljena naša pesma na ESC u skorije vreme.Breskvica smorila i svoju publiku, znaci MC Stojan vec jednom nogom u Malmeu![]()
Ali čuli ste i proceduru. Ja ništa neću znati dok ne izađe spisak...Olivera rekla Ivanu da ce mu dati da preslusa pesma, sad imamo dokaz nece moci da nam se izvlaci kao svake godine da ne zna hehe
Al kad bude spisak posalji pre vremenaAli čuli ste i proceduru. Ja ništa neću znati dok ne izađe spisak...