Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
nisam ocekivao da ce tako rano sve da izbace ali ocito da ce da bude spektal PZE.ne mogu da verujem da je manje od mesec dana ostalo do pesama a 2 nedelje do izbora ucesnika,ali svaka cast RTS-U

Otkako je moguće objavljivati video na Spotify, sve smo epizode postavili. Ja sam se oduševio kad sam video da su i to omogućili.

Najavljivaćemo goste ubuduće, naročito kada su intervjui u pitanju, sada smo želeli da vas malo iznenadimo :D
Kakva je Olivera privatno? Čita li nas?

Da ne bude kao sa Majom, da se Stojan nije ni prijavio, pa možda kroči nogom u Malme ali samo kao fan, da navija za Sestre Gobović ili koga već.

Zato i jeste posebno kada tako neka siromašnija zemlja dobije mogućnost da organizuje Evroviziju. Iskreno baš bih volio vidjeti kako bi izgledala moderna Evrovizija sa RTS-om kao domaćinom. Kada je bila Evrovizija 2008. ja sam tada krenuo bio u osnovnu školu i nisam ni znao šta je to. 😀

Breskvica smorila i svoju publiku, znaci MC Stojan vec jednom nogom u Malmeu 🔥
Nešto bih pre Mc Stojana nego Breskvicu, ali plašim se da se on nije ni prijavio. Breskvica nema energiju, brine me njena trema, sva mi je nekako nežna i previše mlada. Ne znam ni kako peva uživo i koliko iskustva ima. Svakako neće fascinirati žiri nekim posebnim vokalnim sposobnostima, a videli smo kako je brzalica Loco Loco prošla, iako je to moja omiljena naša pesma na ESC u skorije vreme.

Status
Not open for further replies.
Back