Pokahontas
Ekspert
Ne verujem da će Dveri - Naprednici imati 7%, 5-6%. SPN 22-23%. SNS 41%.Pa Poki ako NADA bude imala 6%, Dveri i Zavetnici 7%, SPN 23,24 % to je već 37%.. Koliko predviđaš SNS-u?
Ne verujem da će Dveri - Naprednici imati 7%, 5-6%. SPN 22-23%. SNS 41%.Pa Poki ako NADA bude imala 6%, Dveri i Zavetnici 7%, SPN 23,24 % to je već 37%.. Koliko predviđaš SNS-u?
Video sam isti i za zdravstvene ustanove, PRE 0:147 SADAVidim i ovaj reklamni baner se vrti, a ne znam čemu poređenje apsolutnih vrednosti minimalca iz 2010. godine i budućeg u 2024, a u međuvremenu štošta poskupelo 200-300%, ako ne i više.
![]()
Pa ovo njihovo glasačko telo guta lagano.Vidim i ovaj reklamni baner se vrti, a ne znam čemu poređenje apsolutnih vrednosti minimalca iz 2010. godine i budućeg u 2024, a u međuvremenu štošta poskupelo 200-300%, ako ne i više.
![]()
guta svakako, ali ne glasa zbog toga u 90% slučajeva..Pa ovo njihovo glasačko telo guta lagano.
Xhedomir Jovanoviq
I kada je sa LDP-om bio na vrhuncu, uvek su se šunjali oko cenzusa. Sada sa distance sva njegova i tuđe priče koje su dolazile odatle mi deluju kao ozbiljna prodaja magle. Pritom, osim par savetodavnih funkcija, nije imao nikakav politički angažman, a dodatno bizzare mi je odlazak na Vučićevu proslavu posle izbora pre par godina + u međuvremenu je i pokazao da je bahati siledžija. Boga pitaj zašto se baš sada povampirio.Ja se pitam ko će uopšte glasati za Čedu na ovim izborima, osim članova porodice (a ni za njih nisam sasvim siguran)? Više od 0,5% glasova nema šanse da dostigne.
Bože, što te to toliko začudilo, pa SNS daje potpise da se kandiduje Čeks. On i Mišoni Vacić se ne trude ni da predstave da ih negde kao skupljaju..I kada je sa LDP-om bio na vrhuncu, uvek su se šunjali oko cenzusa. Sada sa distance sva njegova i tuđe priče koje su dolazile odatle mi deluju kao ozbiljna prodaja magle. Pritom, osim par savetodavnih funkcija, nije imao nikakav politički angažman, a dodatno bizzare mi je odlazak na Vučićevu proslavu posle izbora pre par godina + u međuvremenu je i pokazao da je bahati siledžija. Boga pitaj zašto se baš sada povampirio.
Bože, što te to toliko začudilo, pa SNS daje potpise da se kandiduje Čeks. On i Mišoni Vacić se ne trude ni da predstave da ih negde kao skupljaju..![]()