Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Pa dobro sve zavisi od pesme. Uraganke su najveci hit imale sa Favoritom posle sve slabije
Teya je za sada one hit wonder videcemo

Možda bi joj odgovarala neka mistična mid-tempo balada. Takođe, ne znam kakva je uživo, i od toga dosta zavisi.

Valjalo bi da zvuči bolje nego na Music Week-u.

Na Music Week-u je pevala preko svog snimljenog vokala pa je zvucalo disonantno. Evo jedna akusticna izvedba. Ta emocija u glasu mnogo kosta.

Još ako je potpisala za Sony stvarno, možda je i sa stranim producentima radila na pjesmi

Došli smo od Balkanika vs Saška Yanx, Nevena vs Nataša i Una do Teya Dora vs Breskvica.

Živjela Olivera
Ma koja crna Nataša i Una. Znam lično ko je i kako platio kartice za njihovo prvo mesto kod publike. Bukvalno znam osobu koja je to organizovala.

• Like
Reactions: FFM
Zamišljam koliko bi "Moje more" deo kidao na esc sceni, mogli bi da naprave sličan efekat kao u spotu, samo sa hiljadu senki na led ekranu umesto hiljadu ljudi oko nje pošto to nije moguće.
Daj Božeee

Ma koja crna Nataša i Una. Znam lično ko je i kako platio kartice za njihovo prvo mesto kod publike. Bukvalno znam osobu koja je to organizovala.
Ali u svakom slučaju, dobile su televoting, iako je jasno da nije bio pravi odraz mišljenja publike jer su svi bili iznenađeni. Kao ja osmicom od publike za Anu Bjuti Kvins 2020.

• Like
Reactions: FFM
Status
Not open for further replies.
Back