Offtopic

Evo i Spotify plejliste sa pesmama od gore, napravih sebi prvenstveno da bih preslušao jer većinu pesama i izvođača apsolutno ne poznajem.

Od sutra se uspostavlja nova autobuska linija br. 607 Banovo brdo – Aerodrom „Nikola Tesla”. Ide preko Mosta na Adi i duž Bulevara heroja sa Košara.

Trasa linije
BANOVO BRDO - Požeška - Petlja "Careva ćuprija" - Bulevar vojvode Mišića - Petlja "Radnička" - Most na Adi - Bulevar Heroja sa Košara - Nikole Dobrovića - Partizanske avijacije - Bulevar Arsenija Čarnojevića - Autoput za Šid - Put za Aerodrom -interna saobraćajnica PT1 (gornji nivo) pored Terminala 1 - interna saobraćajnica PT1 (gornji nivo) pored terminala 2 - AERODROM "NIKOLA TESLA" (polasci) - interna saobraćajnica PT1 kružno oko parkinga P1, P2 i P3 - interna saobraćajnica PT2 (gornji nivo) krajnja desna traka - AERODROM NIKOLA TESLA (dolasci).

Na liniji će raditi 4 vozila u intervalu polazaka na pola sata. Svi polasci na liniji 607 su usklađeni sa ranije uspostavljenom linijom 600 (Železnička stanica „Beograd centar“ – Aerodrom „Nikola Tesla“), tako da će ove dve linije međusobno sa Aerodroma „Nikola Tesla“ ostvarivati polaske ka gradu na 15 minuta.​

RED VOŽNJE
Polazak sa Banovog brda

BBA1.webp

Stajališta

BBA1a.webp

Polazak sa aerodroma

BBA2.webp

Stajališta

BBA2a.webp

Barbara Popović, učesnica IDJ showa i učesnica Dečje Evrovizije 2013. godine i ispričala užasno iskustvo sa takmičenja i iznela optužbe na račun tadašnje Makedonske delegacije. Takođe je iznela da ima traumu od tog nastupa. :mk: je završila poslednja na 12. mestu te godine.

03:25 priča o tome do 8 - og minuta.

Ipak je rekla da postoji mogućnost da se prijavi za učešće na Evroviziji u nekoj bliskoj budućnosti.

Ja se razmišljam, samo ne znam da li imam ekipu za to i da li ću biti slobodan da odem :D

Back