Izbori

Evo kažu u reklami da je Tadić najiskusniji, a Radulović najstručniji, pa spoj njih dvojice je logična opcija za koju treba glasati.

@MilanB Nažalost, da. Eno i na tviteru nekih koji pružaju podršku njegovim predlozima, a izvesno i da su raznoraznim izgrednicima bliski njegovi stavovi pa će glasati za njega svojevoljno.

@Boxy To sam već napisao gore u tekstualnom formatu, čisto da budu na jednom mestu, da ne delimo gomilu njegovih vizualnih prikaza sa tim idejama.

Njegovi glasači su umnobolnici poput njega. Jer samo osoba identičnog mentalnog sklopa može glasati za takvu politiku.

Ja se jedino pitam da li postoji osoba u Srbiji koja bi na izborima svojevoljno, bez ikakvih pritisaka i ucena, zaokružila Mišu Vacića smatrajući da je to pravi izbor?
Otpilike neki napaljeni navijač trofejnih srpskih klubova, izrazito nacionalistički orjentisan, fan huliganstva, do 23 godine starosti, bez završene srednje škole, bez većeg broja zuba, sa koeficijentom inteligencije maksumum 70.
Druga varijanta je da se neko namerno sprda, troluje i pravi farsu od glasanja.

Bas me zanima kolika je podrska vlasti na forumu 😂 SNS da brzo napravi botovske profile dok jos ima vremena

Malo su promenjene korisničke grupe, pa novoregistrovani ne mogu da glasaju u anketama dok ne skupe 30 postova, dok im prvih 30 poruka prolazi kroz moderaciju, kako bi se koliko toliko zaštitili od potencijalnih spamera.

Glasanje u anketi traje večeras do 20:31.
Da li bi forum promenio vlast ili ne? FIK (Forumska Izborna Komisija) saopštiće rezultate nakon ponoći!
A gde je anketa? Moze link?

Pa u ovoj temi, na vrhu.

Ah, ok, izjasnjavamo se za konkretnu stranku. Jos ne znam. Znam samo za koga necu 😂

@Miloš dodaj opciju za nas neodlučene.. 😂
  • grad Beograd obezbediće LGBT osobama koje žele dobrovoljno da odu na lečenje u klinike u Moskvu i Teheran, novac za boravak tamo i putne troškove. Smatra da su oni najugroženija diskriminisana kategorija jer njihova država danas njihovu patnju ne priznaje za bolest;
maja-nikolic.gif

Nema nove opcije, ali hajde glasajte, niko danas nije glasao, a može da odluči bitne stvari :cool:
Nemojte i u nedelju biti tako neodlučni.

Napravio sam printscreen svog glasa, FIK nema gde u slučaju da se desi izborna krađa ☝️
U FIK-u sede pošteni ljudi! Moramo izdati saopštenje kao što je RIK uradio. :cool:

Evo jednog primera falsifikovanja podataka. :mad:

Travel blogeru Milošu Petroviću falsifikovali su potpis i time uskratili pravo glasa. Naime, on živi u Beogradu i ovde glasa i na parlamentarnim i na beogradskim izborima. Pre godinu i po za vreme izbora, išao je na neku konferenciju u Banja Luku i zbog toga podneo zahtev da tamo glasa. Pre dva meseca je proverio i pisalo mu je da mu je mesto glasanja i za jedne i druge izbore u Beogradu, da bi nedavno ponovo pogledao i ispostavilo se da je iznenada upisan da glasa u Banja Luci na predstojećim parlamentarnim izborima (za Bg je ovde, to ni ne može na drugom mestu).

Ispostavilo se da je neko iz konzulata u Banjaluci falsifikovao njegov potpis, odnosno svojevoljno popunio umesto njega obrazac kojim traži da i sada glasa tamo. Ovo je baš kriminal, ovde dovlače glasače iz Republike Srpske da glasaju, a Beograd ih se ne tiče, dok naše prebacuju tamo. Ko zna koliko ima ljudi koji će tek kad odu na glasanje saznati da ih nema u biračkom spisku u svom mestu...

Screenshot_20231214_180927_Instagram.webpScreenshot_20231214_180932_Instagram.webp

Vučić danas u Kragujevcu rekao da će da čestita protivnicima ako izgubi, ali izrazio je očekivanja da će sami imati bar 126 mesta u parlamentu, jer time bi se osigurali mir i stabilnost u zemlji.

Vučić danas u Kragujevcu rekao da će da čestita protivnicima ako izgubi, ali izrazio je očekivanja da će sami imati bar 126 mesta u parlamentu, jer time bi se osigurali mir i stabilnost u zemlji.
Blokiran je bio čitav deo bulevara na ulasku u sam grad pre par sati, rulja koja izlazi i izlazi, znači na hiljade ljudi je prošlo, ne gledaju, idu i po sred ulice noseći balone da bi došli do svojih autobusa koji su takođe blokirali čitavu traku. To je trajalo i trajalo... :mad:

Tužan je taj ceo cirkus, to je kad je neko bolestan pa mora da se dokazuje na taj način. Nadam se da će u Beogradu uz dobru kontrolu i dobru kordinaciju na nivou koalicije i u saradnji sa nekim drugim koalicijama biti moguće osigurati tačne rezultate. Svašta se očekuje u nedelju i videćemo šta će biti. Od dojava bombi na glasačkim mestima gde pođe loše po sns do obaranja biračkih mesta i ponavljanja za 14 dana, tj. za novu godinu.

Back