Napokon je iskrena. Ali ovo lizanje sa Informerom, fuj. Kačili su njeno međunožje, a znam da su oni dobri sa njom dok ne zastare tužbe kao i ostali režimski mediji..
Potkast će biti emitovan danas na njihovom kanalu. Video sam po najavi da je pričala i o Arkanu, Kariću..
Kaže Luda Karla u potkastu "Gejevi se lože na mene, čak su spremni i svoju seksualnost da promene zbog mene" PA KRAJ. I naravno prva tema LGBT koju potencira ovaj glodar iz Informera..
Njen ubijeni dečko - krimos nižeg ranga (tako je bilo 90-tih, kog si ranga kriminalac takvog ranga i folk pevačicu imaš za devojku) Ćanda, zvao Cecu da joj izjavi saučešće kad je Arkan ubijen - ona čula kako mu je Ceca odgovorila: "Vućiće ti se creva po betonu! "
Video sam isečke sa potkasta, krenuo sam juče da gledam međutim samo 10 min. sam odgledao. Iz onog što mi je izlazilo kao isečak po TT, mogu da zaključim da je bila iskrenija nego ikad, što mi se dopada. Imam želju da pogledam svakako. Koliko god mi se nekada ne sviđalo njeno ponašanje volim kada je iskrena i nekada se čak i složim sa nekim njenim stavom.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.