Jelena Karleuša

S obzirom da nema više lobanja, biću hrabar - meni se dopada Jelenina boja glasa. Eto, reko sam.

Jao stari izgovor Karly botova zasto zvuci kao jazavac u parenju je ta devijacija nosa lol

Lici mi na Bajdenove botove koji nas ubedjuju da nije senilan i izlapeo nego da ceo zivot ima problema sa mucanjem hahah

Devijacija nosne pregrade i fatalni strah od operacije iste je epidemiološko-patološki fenomen koji u 99,9% slučajeva pogađa pevačice

Pa pre će biti da većina pevačica koriste devijaciju kao izgovor za operaciju nosa. Nijedna nije rekla da je operisala nos zato što je ružan.

Napokon je iskrena. Ali ovo lizanje sa Informerom, fuj. Kačili su njeno međunožje, a znam da su oni dobri sa njom dok ne zastare tužbe kao i ostali režimski mediji..
Potkast će biti emitovan danas na njihovom kanalu. Video sam po najavi da je pričala i o Arkanu, Kariću..

Kaže Luda Karla u potkastu "Gejevi se lože na mene, čak su spremni i svoju seksualnost da promene zbog mene" PA KRAJ. I naravno prva tema LGBT koju potencira ovaj glodar iz Informera..

lmao-laughing.gif

Ne znam kome ona može da bude privlačna, tako plastična i naduvana.

Njen ubijeni dečko - krimos nižeg ranga (tako je bilo 90-tih, kog si ranga kriminalac takvog ranga i folk pevačicu imaš za devojku) Ćanda, zvao Cecu da joj izjavi saučešće kad je Arkan ubijen - ona čula kako mu je Ceca odgovorila: "Vućiće ti se creva po betonu! " :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

👇

X/Twitter link

Video sam isečke sa potkasta, krenuo sam juče da gledam međutim samo 10 min. sam odgledao. Iz onog što mi je izlazilo kao isečak po TT, mogu da zaključim da je bila iskrenija nego ikad, što mi se dopada. Imam želju da pogledam svakako. Koliko god mi se nekada ne sviđalo njeno ponašanje volim kada je iskrena i nekada se čak i složim sa nekim njenim stavom.

Pa ona laze ono sto mi znamo da laze a to je da je avantura sa Vranješom bila samo online. Je*ali su se.

Jedino je dosla do stadijuma da javno priznaje da je brak za Duskom fejk ali ne sme da prizna da ga je varala.

Doduse priznaje da je pi*ka njena. I to je nešto

Pa devijacije nosa su najcesce unutra duboko. Kad operises ni ne vidi se. Treba i ja da operisem ali me mrzi
Ja operisao, ništa se promijenilo nije u estetskom smislu, u zdravstvenom mi olakšalo život

Pa nije prijatno barem 7 dana još nakon operacije, kasnije se lagano uhodaš i sve ok. Samo se paziš jedno 6 mjeseci da ne povrijediš nos 😄

Back