Izbori

Kad bi sutrašnji izbori bili FSC odnosno glasanje na FSC-u:

Zeleni: Prvi put mi je, šta trebam, zaokružiti samo?

NikoMkd: Molim vas proučite glasački listić 10 puta prije nego zaokružite!!!1

Tinte: Je l' ima koji Milan na listi da zaokružim?

Storm: Je l' smijem koristiti ružičastu kemijsku?

Petar: Jao, ovaj je star, za njega sigurno ne glasam.

Etica: Izlazim na izbore u 19:00 kad mi se iskrčka

Mala: Svi su mi super, ne znam koga da zaokružim!

Sparkle: Zaboravila sam izaći na izbore

Avocado: Ovaj nema šanse, za njega glasam!

Ivana: STOP! Ovaj glas nije važeći!

Mrm:

giphy.gif

Sretno vam bilo sutra! 🫂

ja oko pola 5 ako ti je lakše :LOL:

Jel ti daleko biračko mesto gde radiš?
Jel si predsednik, zamenik predsednika BO, član ili zamenik člana BO u stalnom sastavu, član ili zamenik člana BO u proširenom sastavu? Ispred koje si opcije?

Ja moram u 4 h da ustanem, doći će po mene u Goraždu sam, u Federaciji, da me odvezu na BM u opštinu Novo Goražde (Republika Srpska), posmatrači iz OSCE (iz Velike Britanije) su se najavili u 6 h..

Idi onda i slušaj FSC i glasaj ako još nisi. 😁
Jao nisam jbt.. 😱😱😱

@Mrm ti imaš tremu kao da sutra ideš na dejt... lepo se skockaj. 👌

View attachment 13552
Da znaš da imam neki nemir, ovde mi je sve nekako čudno..za razliku od prošle godine (Konzulat naš u Drvaru, pa su naši ljudi iz min tamo), a ovde sve nešto.. :/
Ovde ako nestane birački materijal, sve imam osećaj da će mene neko da okrivi.. tripujem se nešto bezveze..

Do sutra u 20 časova, tokom trajanja izborne tišine, u ovoj temi pišemo samo o opštim izbornim stvarima, bez predikcija i promovisanja izbornih lista.

Ljudi ja sutra tek stizem u posle podnevnim satima a vidim da najavljuju organizovane skupove i probleme u tom periodu pa ne znam jel imam razloga da se brinem?

Ljudi ja sutra tek stizem u posle podnevnim satima a vidim da najavljuju organizovane skupove i probleme u tom periodu pa ne znam jel imam razloga da se brinem?
Nema...time i želi neko da odvrati nekoga da izađe na glasanje.. 😉 Samo lagano..

Ovde je došlo ujutru odmah iz nekog sela jedan kombi, posle slabo...

Bila nam je i ekipa televizije RTRS biće kratak izveštaj sa nekoliko mesta, možda ću biti i na tv tu kratko...

Kod mene nema gužve, možda je bilo jutros rano...
Videh Miloša Francuza, davao izjavu za medije...
jel si videla na RTS bas odabrali Milano za izvestaj o otvaraju u inostranstvu.

Attachments

• Screenshot_20231217_102409_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20231217_102409_com.android.chrome.webp
    169 KB · Views: 13
Da sam znao da mogu iz Milana da glasam kao turista prijavio bih se. 💀

Ne treba prilikom podnošenja zahteva za promenu spiska ništa osim pasoša, tako da nije glasanje van države samo za ljude koji žive van, bar sam ja tako shvatio 😂

• Like
Reactions: Mrm
Ne bih, u vozu sam sada, vraćam se iz Firence. :D Ali stigao bih sigurno na glasanje.

• Like
Reactions: Mrm
Back