Mislim da nece. Rekoh danas i da su Savetnici ispod cenzusa ali mi Milos obrisao post.Ma podržaće Nestorović SNS u Beogradu. Samo neće odmah da potvrdi to da ne bi ispalo providno da je naprednjački projekat.
Imali smo zanimljivu raspravu o tome ovde na temi, gradsku administraciju treba preurediti i razdvojiti na dva dela. Ja i dalje stojim pri svom stavu sada kada vidim devijacije u rezultatima gradskih i prigradskih opstina na RIK-u.Ovde kod mene u centru nisu sigurno glasali za SNS. Drugarica mi je kontrolor na Vracaru za neke stranke je bilo 0 % glasova npr. Seselj. Sns mnogo nize od Spn. Bice da su opet povukli hlasove Obrenovac, Lazarevac, Mladenovac itd preypostavljam da je bilo i manje kontrolora ili
Ko bi ga znao zbog cega.
Ja sam u svom okruženju imao dosta primera gde su ljudi podršku Nestoroviću argumentovali time da je on sveže, zanimljivo, duhovito i novo lice na političkoj sceni?!A taj odron je dobio 5% glasova i u BG i na republičkom nivou. Tuga.![]()
Upravo je i mene podsetio na Šapića. U kampanji miran, ni protiv jednih, ni protiv drugih, a onda brže-bolje ode u SNS i utopi se. Tako će i Nestor verovatno.Ja sam u svom okruženju imao dosta primera gde su ljudi podršku Nestoroviću argumentovali time da je on sveže, zanimljivo, duhovito i novo lice na političkoj sceni?!ll: Znači stvarno...koeficijent inteligencije ekvivalentan broju cipela. Kao i svojevremeno kada je gad od Šapića nastupio samostalno i šta posle bi? Nema nama spasa zaista, vrlo je upitno stanje svesti i mentalnog zdravlja nacije u celini.
Jednostavno. Odsustvo bilo kakvog realnog rezonovanja i razmišljanja.Upravo je i mene podsetio na Šapića. U kampanji miran, ni protiv jednih, ni protiv drugih, a onda brže-bolje ode u SNS i utopi se. Tako će i Nestor verovatno.
Ne razumem kako su ljudi ponovo pali na tu priču.
E jest sad, 90 hiljada.SPN pominje oko 40.000 ličnih karti ljudi iz RS koje su izdate samo u Beogradu zbog glasanja na izborima?!
Ako je ova tvrdnja tačna, makar i sa daleko manje glasača, onda je to katastrofalno!
Vračar doduše nije neko meriloOvde kod mene u centru nisu sigurno glasali za SNS. Drugarica mi je kontrolor na Vracaru za neke stranke je bilo 0 % glasova npr. Za Seselja.
E jest sad, 90 hiljada.
Ali dobro, imaju način da dokažu pa da vidimo je li istina, ali čisto sumnjam i da je pola od toga tačno.