254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Opet kada vratim film od 20 dana toplo mi je oko srca. Nadam se narednoj organizaciji kod Milana ili Storma čini mi se, da se o tome špekulisalo.
Neće kod mene sigurno, početak januara meni ne odgovara za organizovanje FSC-a. Tako da Storm, očekujemo te! Ili možda Whisky?

Čestitke viskaro🥳

Poeni:
12 Two Feet - I feel like I'm Drowning
10 Sevak Amroyan - Yarkhushta
8 Teddy Swims - Lose Control
7 Muse - Uprising
6 Demi Lovato - Cool for the Summer
5 Kazaky - Push (feat. Gaspar)
4 Halsey feat. Lauren Jauregui - Strangers
3 Colonia - Svijet voli pobjednike
2 Milica Todorović -Tri čaše
1 David Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj

Bravo Djole, MilanB i Leo na pesmama

Nekako mi letargično prošlo ovo izdanje, sav sam u obavezama pred NG i žar se malo ugasio. Taman će nam prijati ova pauza do prvog izdanja u NG.

E da, bravo i libertaniji na izuzetno interesantnom izdanju, pogotovu proglašenju finalista :love: 👌

Konačno sam dočekao visoke poene i od tebe. 🤩

Ne znam koliko puta treba da napišem da nema potrebe da svako piše svoje poene odvojeno na temi, tabele (kao što i Marko reče ranije) svakako postoje. Dobro, Zoki je relativno nov još uvek, ali vi ostali to bi trebalo da znate
I ja sam relativno nov, mozda drugi put da stavm poena na kraju, a i da nisam ne znam sto je toliko strasno da se napise...ali dobro...

E pa dragi forumaši, bilo je lepo iskustvo učestvovati prvi put na FSC-u i mislim da ću nastaviti i u budućnosti jer je zanimljivo stvarno. @libertà sve čestitke za tebe kako si organizovao sve ovo, nekih par random fsc-ova koje sam prelistao nisu bili ovako kvalitetno urađeni kao tvoji, i nadam se da ćeš se i u budućnosti prijaviti opet kao organizator, bilo bi odlično! 👏🏻🫶🏻
Najpre da se zahvalim na 12 poena ❤️ @kvazimodo , @Micky , @storm kog ne umem da označim haha, a hvala naravno i svima ostalima koji ste mi dali poene ❤️, znači mi sve! A Vama ostalima nek služi na čast što ste mi dali 0, pukla je nuletina 🤪sramota, nadam se da sam i ja Vama 🤣 šalim see, svako ima svoj ukus, tako da Vas ne krivim, bitno mi je da mi je bilo zanimljivo i da sam otkrio neke nove i zanimljive pesme i izvođače! Ova pesma mi je bila opcija B, jer nije prihvaćena moja prva pesma "Despacito", ali možda i bolje što nije jer bih možda lošije prošao sa njom haha
Čestitke pobedniku @whisky 👏🏻👏🏻👏🏻
I predlažem da se svi prijavite na 8.CSC da nas bude i tamo dosta 🎅❄️
I hvala još jednom svimaa, 5.mesto na prvom debitantskom učešću je super stvar nadam se?! ❤️❤️❤️🥳

Čisto da napomenem da tražimo i organizatora za Specijal, sad da li Leo ili Stole žele, mada može slobodno i neko treći, što se mene tiče.

I ja sam relativno nov, mozda drugi put da stavm poena na kraju, a i da nisam ne znam sto je toliko strasno da se napise...ali dobro...

Ti po meni i nisi baš toliko nov, on se takmiči mislim drugi ili treći put. :)

Last edited:
Meni je jako zao sto Aspirin nije mogao da ucestvuje. Meni je ta pesma definicija turbofolka!
Seka bi taman mogla da bude konkurent Milici ne sme da stane Pavlovic, ali sta da se radi.
Micky ni meni nije Sasa bas bas turbo folk, ali morao sam da menjam pesmu i poslao sam predlog Liberti i pitao da li je dovoljno folk za zadatak.
I ja sam imao na umu Aspirin, dobro je pa je nisam poslao 🤣🤭
Nije meni ni Sasa bio uopste sporan, objasnio sam to vec 😉
Hvala za 12 bodova 🤗 u poslednja 3 izdanja, dve 12 od tebe 😅

Drago mi je što sam sezonu završio visokim 4. mestom. Two Feet su mi odavno na listi za slanje, i sada kada mi je zapao adekvatan zadatak, ova pesma mi je legla kao kec na jedanaest. ❤️ Nisam ni razmišljao o bilo kojoj drugoj opciji, morao sam odmah da je prijavim jer je po meni nema boljeg reprezenta seksualne tenzije, a i lično je jedna od, ako ne i najerotičnija pesma koju sam ikada čuo. Hvala svima na glasovima. ❤️

E da da dodam da mi je žao za @EvilSmile predlog, "The Can Song" ekipa mi je bila super za finale. Svakako i da je imala 50 ne bi mogla da prođe zbog Eme ( Emma 50, Inna 50, The Can Song 48)

Dve greške koje sam napravio, sam upravo javno napisao, po mom mišljenju.
Mene interesuje moj predlog za koji sam te pitao, na osnovu nekih pesama koje su prihvaćene u zadatak u kojima baš i ne pripadaju, da li na kraju je ipak ta pesma mogla da predstavlja moj zadatak?
Čestitke Stole, zaslužena pobeda.
Moj favorit @MilanB i pesma koju sam hteo svaki put da pošaljem i na kraju kada sam mogao kod dodo-a rekao sam ma ne, oni će ovo hejtovati i neće ni finale proći 😅 , zaslužen top 10, moglo je i više.
Čestitke i liberta na odličnoj organizaciji

Mene interesuje moj predlog za koji sam te pitao, na osnovu nekih pesama koje su prihvaćene u zadatak u kojima baš i ne pripadaju, da li na kraju je ipak ta pesma mogla da predstavlja moj zadatak?
Čestitke Stole, zaslužena pobeda.
Moj favorit @MilanB i pesma koju sam hteo svaki put da pošaljem i na kraju kada sam mogao kod dodo-a rekao sam ma ne, oni će ovo hejtovati i neće ni finale proći 😅 , zaslužen top 10, moglo je i više.
Čestitke i liberta na odličnoj organizaciji
Osim ova dva primera koja sam izdvojio, za sve drugo smatram da nisam prihvatio sa razlogom. Kao i tvoj primer, obe Rine koje su bile u opticaju su odgovarale a taj prvi predlog ne odgovara svakako. Što se Doda tiče sam prestrogo postupio u momentu, nepromišljeno a za Sivog brzopleto, jer nisam želeo da mučim ni njega ni sebe u tom momentu.

Druga brzopleta odluka je bila neprihvatanje Dodovog zadatka što je dovelo do njegovog povlačenja. Neću ništa više da pišem o tome jer se on nije oglašavao ali želim ovako javno da istupim i da kažem da sam i tu pogrešio jer je npr. njegova pesma više odgovarala određenoj temi od Saše Matića.
Nisam ništa komentarisao po temi, a nema ni poente da se vraćamo na to. Dobro znaš kako je tekla prepiska i da su me od učešća odvratile peripetije koje su usledile nakon, a ne samo odbijanje predloga (iako mi nije bilo jasno zašto pesma ne odgovara zadatku).
Složili smo se tada da različito ''čitamo'' celokupnu situaciju i neka ostane na tome. 👍

Čestitke @whisky! 🍾👏

Meni je na listi za slanje jako dugo, ali u velikom broju slučajeva se nije uklapalo u zadatu temu ili sam imao nešto drugu na umu za slanje. I ja sam mislio kod Dodoa da ga šaljem. 😁 Ali izgleda da je bilo suđeno da ide za poslednji FSC u godini.

Jel možte da nam kažete koja je to pesma bila od dodoa, da prosudimo ovako i mi nakon svega da li se uklapa u temu, mislim kad već pišete o tome? :)

Back