Offtopic

Jezivo, a baš juče čitam kako je neko ubio oca i dete u kolicima dok su šetali na obodu Praga.

Neverica zaista. Policija je primila dojavu da dečko planira nešto da uradi jer je postavljao svakakve poruke po Telegramu. Kad su mu otišli na kuću, pronašli su mu ubijenog oca. Znali su da je trebalo da održi predavanje na fakultetu, i taj fakultet je evakuisan ubrzo, ali se dečko nažalost uputio u skroz drugi fakultet. Sutra je dan žalosti ovde.

Ja dosledno stojim pri stavu da neko ko uništi živote tolikog broja ljudi, ne samo žrtava, već i njihovih porodica, ne zaslužuje da živi. Ogromna je šteta što je ukinuta smrtna kazna.

Znam, ali opet bi bilo drugačije da je osuđen i da se javno pošalje poruka šta sleduje takvim bolesnicima.

Znam, ali opet bi bilo drugačije da je osuđen i da se javno pošalje poruka šta sleduje takvim bolesnicima.
Pa oni baš i hoće da budu mučenici protiv društva, teško da će ta poruka da ih zaustavi 😭
što kaže Milica, njima smrtna kazna nije crveno svetlo za odrađivanje zločina, njih to "radi"

nema tu pravog rešenja osim da se prepoznaju na vreme i zatvore pre nego što odrade te stvari

Nebitno oće li smrtna kazna zaustavit buduće ubojice ili neće, poanta je da ako je uzeo s namjerom nekome život onda više ne zaslužuje živjet i smrtna kazna je tad po mom mišljenju jedina opcija, a ne ubije tipa dvoje ljudi s namjerom i dobije 15 - 20 godina, ma jebeš to

u suštini može, a i ne mora

prirodno pravo je često vrlo škakljiva kategorija, zavisi od posmatranja i verovanja pojedinca

Imam problem, ako neko može da pomogne. Zvučnik mi je probio na laptopu i krči mi strašno pogotovo kada muziku puštam. Da li postoji način na koji mogu to rešiti?

Back