Stefan28
Ekspert
Ja kad bih vaspitavao dete:
Ja kad bih vaspitavao dete:
A što je najgore to je isti tip ljudi koji će dete od 5 godina pitati jel imaju neku devojku/dečka lolNajjače što je uskoro 2024. godina, a u komentarima pišu kako to nije muzika za decu, đavolska muzika bla bla
može neka karta za mene preko veze?Evo danas po ministarstvu kartu za Micy nije dobio samo ko nije pitao.. njih pet koje znam stavilo u story sliku karata koje su dobili iz odbora..![]()
![]()
obožavam...
isti su letos bili u Budvu na more preko SNS-a, i išli na Micy u Omniu...
![]()
može neka karta za mene preko veze?
Brzo Liby, idi se slkaj sutra ujutru za SNS bilbord pa će ti dati 20 karata.može neka karta za mene preko veze?
Stole, možeš da pričaš šta hoćeš, ali SNS deli karte za Milicu Pavlović sutra, i to je tako..Brzo Liby, idi se slkaj sutra ujutru za SNS bilbord pa će ti dati 20 karata.
Pošandrcao sam totalno od ovog zvuka monotonog koji ide kad su reklame.. Ovo mi je 3. veče Pohule..gde si Mrmo na albanskoj temi kad si najpotrebniji...
Propustaš odlične reklame za lustere, keramiku i belu tehnikuPošandrcao sam totalno od ovog zvuka monotonog koji ide kad su reklame.. Ovo mi je 3. veče Pohule..![]()
Propustaš odlične reklame za lustere, keramiku i belu tehniku![]()
Preko totalTV-a (vrvt i SBB) imam RTSH kanale
Pa kako da ih vidim, ja na YT gledam i kad su reklame ne daju mi...
Bolje da si išao Budvu, nego što Vučeviću čuvaš stražu po bilbordimaEvo danas po ministarstvu kartu za Micy nije dobio samo ko nije pitao.. njih pet koje znam stavilo u story sliku karata koje su dobili iz odbora..![]()
![]()
obožavam...
isti su letos bili u Budvu na more preko SNS-a, i išli na Micy u Omniu...
![]()