Offtopic

Naravno da je namešteno, svaki drugi put neko napusti usred emisije...pa ne bi ni dolazili kad već znaju prethodnik kako je prošao.. 😁

Kod Micy P je bilo ok.

Ne mogu da kazem da je pokidala, nije ni bila bas propast.

Ali ipak medju slabijim koncertima na kojima sam bio u areni. Cak je tu negde na nivou Dare Bubamare bilo.

Meni je na Mici bilo super ima ona energiju i sve. Jedino sto je ona taj koncert nahajpovala pa sam ocekivao nesto stvarno nevidjeno sto se produkcije tice, a dobili smo klasiku.
Po meni je Natasin koncert bolji od Micinog, ali je i njen super bio. Ja sam bas uzivao

Nisam bio na koncertu, ali po ovome što sam video nije baš bila na visini zadatka. Izgleda da je svega nekoliko pesama izvela baš kako treba. Kostimi su uglavnom meh. Šteta što za šećeru nije spremila nešto bolje, makar da je ponovila koreografiju iz spota, uz naravno bolji kostim.

Koliko me to nervira što žene uvek "najebu" pa im se gleda svaka sitnica. Jedna sitnica ako ne valja odmah je debakl. A muške ko šiša
Što se mene tiče, Micy je sinoć imala jako dobar koncert, ali sama je kriva što je ranije digla standarde sa nekim svojim performansima pa se za koncert očekivalo više. PR tim, koreografa i stilistu svakako da menja što pre!

Svakako, hvala joj za najlepše veče u posledjih godinu dana i jače, trebalo mi je ovo da me malo napuni energijom, pa čak i malo suza uz određene pesme su mi "legle".

Btw, jako lepa slika:

Screenshot_20231224-201325_Instagram.jpg

Back