Offtopic

Obožavam ovo prelistavanje štampe sa Boksijem! 😂 Idemo dalje?
ZZTFKCC.gif

Amerikovizija se vraca iduce godine ne da se Krister kucketina
Stvarno? Ja se baš skoro pitao šta bi sa tim. Kanadu i Južnu Ameriku su najavili uskoro isto + ova Azijska varijanta nova. Super pogledaću svakako sve. Amerovizija mi je bila okej skroz i volim pobedničku pesmu.

Stvarno? Ja se baš skoro pitao šta bi sa tim. Kanadu i Južnu Ameriku su najavili uskoro isto + ova Azijska varijanta nova. Super pogledaću svakako sve. Amerovizija mi je bila okej skroz i volim pobedničku pesmu.
Nema ništa od toga xD

Ako ste propustili ovog jutra, premotajte Pink i pogledajte kako Maja Nikolić peva Bekutine Zlatiborske zore i Veseljaka dok Jovana Jeremić đuska.

jIZsXxJ.jpg

Tužno.
I mi smo imali i ratove i ratnu propagandu, pa nije bilo ovakve modne policije...
Rusija baš zagazila u fašizam...
"I wore a polo-neck, a big trench coat, trousers and shoes," said pop star Dima Bilan. "I couldn't know in advance what the other guests would be wearing."
Nikolaj Vasiljev, reper poznat kao Vacio koji je na zabavu došao samo u čarapi, osuđen je pred moskovskim sudom na 15 dana i novčano sa 2.182 dolara zbog propagande „netradicionalnih seksualnih odnosa“.

@Milica Nisam najupućeniji ali neki od posetioca te žurke, čini mi se da nisu neki protivnici režima. To je ona priča o "četiri zida". Kao i ovde naravno, celebrity koji vode dvostruke živote, u javnosti su "smerni" "moralni" strejt, a u "četiri zida" ono što jesu. Tako ne bih žalio ni Dimu Bilana, ovog Kirkorova još manje.

Na stranu što mi je sumanuto zaista slati nekog u zatvor zbog "četiri zida", ovde mi je priča još gora, jer se uopšte nije radilo o gej žurci.
Sada u taj zakon uključuju golotinju i modnu policiju, tako da će u budućnosti po tom zakonu kažnjavati celokupnu populaciju...

Nisam ni ja nešto upućena, ali mogu da se kladim da će Bilan i Kirkorov da se izvuku. Takvi se uvek izvuku...

The Handmaid's Tale u stvarnom životu. :(

"Okružni sud Lefortovo u Moskvi je presudio da je žurka "propagirala netradicionalne seksualne odnose". Propagiranje gej odnosa u Rusiji je krivično delo."

Navodno sutra Prija izbacuje novu pesmu.

Uh mašala!!
Ne pratiš dva rasrodata Osijeka u rekordnom periodu, njena Osijeka... Tako mi fali tvoje praćenje prodaje koncerata A. P. 😍😂

Back