I da, mis čega? Ova žena lepa nije.
Obožavam ovo prelistavanje štampe sa Boksijem!Idemo dalje?
Stvarno? Ja se baš skoro pitao šta bi sa tim. Kanadu i Južnu Ameriku su najavili uskoro isto + ova Azijska varijanta nova. Super pogledaću svakako sve. Amerovizija mi je bila okej skroz i volim pobedničku pesmu.Amerikovizija se vraca iduce godine ne da se Krister kucketina
Ali sto Kirkorov ima ove naocare za varenje kao Karleusa, iste dijagnoze
Nema ništa od toga xDStvarno? Ja se baš skoro pitao šta bi sa tim. Kanadu i Južnu Ameriku su najavili uskoro isto + ova Azijska varijanta nova. Super pogledaću svakako sve. Amerovizija mi je bila okej skroz i volim pobedničku pesmu.
Tužno.
"I wore a polo-neck, a big trench coat, trousers and shoes," said pop star Dima Bilan. "I couldn't know in advance what the other guests would be wearing."
Nikolaj Vasiljev, reper poznat kao Vacio koji je na zabavu došao samo u čarapi, osuđen je pred moskovskim sudom na 15 dana i novčano sa 2.182 dolara zbog propagande „netradicionalnih seksualnih odnosa“.
Izgledaju tako matoro
Kakva vukojebina od države.
Ne pratiš dva rasrodata Osijeka u rekordnom periodu, njena Osijeka... Tako mi fali tvoje praćenje prodaje koncerata A. P.Navodno sutra Prija izbacuje novu pesmu.
Uh mašala!!