de Nemačka 2024: Isaak - Always on the Run

Rumors kažu da je ovo poslato za NF:

🇩🇪 Kaarija.. 🤭

Doci cu u fazon, od ovih silnih Kaarija, Konstrakti i Letova, da pocnem da cenim basic pop pesme 😂

Meni odlična Ich Kundige ali mislio sam možda će biti jedina u tom fazonu, ako bude još koja možda mi se neće toliko izdvajati.
Mada ajde još nije sigurno da će Estonci da šalju narkomanii a ni Hrvatska Let3 (ako je pjesma uopšte na fazon Mama ŠČ!)

Za Estonce me tesi sto, uglavnom koga oni vide za pobednika nakon objave pesme, tesko bude ikakve promene. A cini se da je Oli trenutno favorit u tom nekom ukupnom zbiru.

19. januara biće saopštena lista učesnika i nazivi pesama koje će se takmičiti na nemačkom izboru. Tog dana počinje i prodaja ulaznica za finale koje će se održati 16. februara u Berlinu.

Genijalna pesma, još genijalnija tema - pesma govori o davanju otkaza pokvarenom poslodavcu na lošem radnom mestu. Praktično kao himna za srpskog radnika kojem se "redovna plata" i "prijava na pun iznos" predstavljaju kao privilegija i benefit.

Ovo kad bi se prijavilo na PzE kontam da bi iz Nemanjine izrigali vatru na RTS da ne izaberu pesmu da nam se ne uvrede zaslužni privrednici.

Meni je pjesma prejaka! Ako ode na Evroviziju ide u TOP 3 u televotingu. Iskreno meni je to više Konstrakta nego Kaarija.

Očekivao sam ovu pjesmu na FSC-u sad 😂

Meni je genijalna, plus tekst je odličan i znamo da vazda za Njemačku pričaju da se samo radi i radi a sad oni kritikuju taj način života kroz pjesmu. Ja ovo vidim u top 5 u Malmeu ako ih izaberu, a vjerujem da hoće. 🙌

Čudna je skroz pesma, ali ima nešto potpuno ludački u sebi. Na prvu mi se nije baš dopala, nije moj stil, ali na drugu već privlači pažnju. Obzirom da Nemci već godinama ližu patos, neka pošalju ovo. Iskreno, kod žirija ovako nešto će verovatno biti patos, ali tvt bogami može lagano jako visoko.

Back