ie Irska 2024: Bambie Thug - Doomsday Blue

1. Ailsha 9 / 10
2. Bambie Thug 8.5 / 10
3. Isabella Kearney 8 / 10
4. JYellowL 7 / 10
5. Erica Cody 7 / 10
6. Next in Line 6.5 10
Irska je tipičan primer zemlje koja zaista, ali zaista nema šta da izgubi, finale im je bezvezno i ako posalju Ailshu takodje mozda dozive debakl,, ali oni ce ga koliko vidim doziveti sa bilo cim, a sa Ailshom mogu posle hiljadu godina ući u finale makar ako bude na sceni to zanimljivo nesto izgledalo, tako da Ircii, sad ili nikad!

A legendarni "The late late show" jury panel?

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

DŽuri penel je samo 1/3, a internacionalni žiri uglavnom glasa isto kao publika zato što nisu antisluhisti :)

Uh, baš slabo finale, ovde nema pomoći.

Irska je ispala u polufinalu na 8 od poslednjih 9 učešća i za sada ne vidim/ ne čujem pesmu koja bi to mogla da promeni.

Dobra mi je sada i Bambie, bukvalno nisam obratio paznju na nju, samo sam slusao Ailshu, ali slusam i nju sada, slicne su pesme stilski, obe su "rokačine" samo ova ima taj irski vibe Ailsha, ali ako bi i priblizno dobro zvucalo kao u studiu uzivo uz dobar nastup, mislim da Irska ima makar za finale šansu,čak i za nešto više, zaista su obe pesme lude i meni zanimljive skroz, ovo baš ne liči na irsku kakav "pank" hahah

Vrlo moguće da će taj boyband dobiti barem glasove nacionalnog žirija, Louis Walsh ih gura...

Sa Ericom imaju koliko toliko šanse za finale, sve ostalo mrka kapa. A javlja mi se da Next in Line dobijaju, obzirom da su Irci vrlo poznati po ponavljanju svojih grešaka iz godine u godinu.

Sa Ericom imaju koliko toliko šanse za finale, sve ostalo mrka kapa. A javlja mi se da Next in Line dobijaju, obzirom da su Irci vrlo poznati po ponavljanju svojih grešaka iz godine u godinu.
po mom mišljenju*

Konačno sam preslušao Irce i mislim da je jasno da za Judas pomoći nema. Love like us mi je slatkasta i dosadna, ali nije horor.
Erika i Isabella sasvim, sasvim ok za slušanje.
Kod Bambie Thug sam trenutno neodređen (više mi se dopada fazon pesme koji je Margy slala na CSC).
Alisha deluje kao najzanimljivija opcija. Njena pesma me najviše i zanima, tj. kakva je uživo, a nastup u LLS je svakako nije ni najmanje merodavan, jer onaj ambijent irske Šarenice uopšte nije zahvalan.

Očekivano, nisam impresioniran, ali verujem da bi uz dobar nastup Alisha mogla biti zanimljiv ESC predlog.

Edit: Ailsha*

Last edited:
Bukvalno sam znao da će ići ova slika... Ali 100%..eee nije ni dodo više to što je bio.. 😏😌

Sad ide reakcija "🤣" od Petra, Stoleta i omikrona.

Forum Ogae Serbia.. 😍❤️

Back