fi Finska 2024: Windows95man - No Rules!

Sarina pesma je okej i postoje delovi u instrumentalu koji su mi zanimljivi, ali ne deluje mi pogodno za Evroviziju.

Kao što je neko već prokomentarisao, pojavom više podseća na balkansku pevačicu, haha.

Dobra mi je Sarina pesma dok je slusam u pozadini, ako bude umela ovako da prenese tu emociju uzivo imace dobar rezultat

Ne kuzim odusevljenje ovom zadnjom pjesmom. Zvuci kao balada s albuma neke srpske pjevacice, ok za poslusati i to je to.

Sve pjesme su prosjek zasad, ni s jednom nisu sigurni finalisti. Cekamo onu pravu, ako je ima

Ne kuzim odusevljenje ovom zadnjom pjesmom. Zvuci kao balada s albuma neke srpske pjevacice, ok za poslusati i to je to.

Sve pjesme su prosjek zasad, ni s jednom nisu sigurni finalisti. Cekamo onu pravu, ako je ima
Ovo zvuči kao Sanja Vučić meni po boji glasa čak, pa malo i izgledom i to ne alternativna Sanja dakle ne ni ZAA, a ne ni ono što joj radila Ivana Peters, nego kao da peva neka Sanja, ali sa ne baš pop glasom, ne znam kako da objasnim..

Teško će oni ove godine da postignu bilo šta. Čuo sam samo Cyan doduše, kad izbace sve, slušam ostalo.

Jesse Markin odličan, ne verujem da je ovo finski izvođač o_O:love:

Jel on beše rekao da neće na ESC ako bude Izrael?

1. Jesse Markin 9/10
2. Cyan Kicks 7.5/10
3. Sara Siipola 6/10
4. Sexmane 5.5/10

trenutno

Jesse/jeva pesma je jedina koju bih slušao samostalno

Back