fi Finska 2024: Windows95man - No Rules!

Based on studio versions:

1. Sexmane - "Mania" 10/10
2. Sara Siipola - Paskana" 10/10
3. Cyan Kicks - "Dancing with Deamons" 5/10

I meni je ova najslabija od ponuđenih 3. Nadam se da su poslednje 4 baš odlične, ili će ona žurkica i večerica uz kupljenu kartu biti najbolji deo finala 😅

TOP 3
1.Sara Siipola - Paskana
2.Cyan Kicks - "Dancing with Deamons
3. Sexmane - "Mania

1. Cyan Kicks - Dancing with Demons 7.5 / 10
2. Sara Siipola - Paskana 6 / 10
3. Sexmane - Mania 5.5 / 10
Potpuno istoo, ne dajem ocene, ali veruj cak su mi i ocene donekle mozda identicne..

Da forum glasa, Sexmane bi bio ubedljivo poslednji, svi ga vidim stavili na poslednje mesto haha

Meni su sve tri pesme teski prosek, bas na silu hajpuju Finsku zbog proslogodisnjeg uspeha…nazalost svaka godina je za sebe.
Upravo tako..
Vec od prve pesme pa evo vec sada i trece vidi se da nije to, to, posebno da zemlja poput Finske ne moze zaista drugu godinu zaredom napraviti takav uspeh, kao sto su 2021.godine posle jedno 15 godina imali plasman solidan i onda flop godinu dana kasnije, jer su furali slican fazon, sada ce u ove preostale 4 numere biti makar 2 Kaarije i igrati na tu neku kartu..

Pa ne znam lijepa mi je pjesma, nije moja stvar, ali solidno je. Nisu ni preostale pjesme nešto naročito moćne tako da će Cyan Kicks na kraju vjerovatno imati najbolju pjesmu i pobijediti.

Pa ne znam lijepa mi je pjesma, nije moja stvar, ali solidno je. Nisu ni preostale pjesme nešto naročito moćne tako da će Cyan Kicks na kraju vjerovatno imati najbolju pjesmu i pobijediti.
Upravo!
Ja sam možda je neko pomislio iz šale, ili ironije rekao kako će ona prva pesma i pobediti iako su mnogi pisali kao to je samo zagrevanje i sigurno nije pobednik UMK, uopste ne bih bio šokiran da ta pop-rock stvar i pobedi, jer pitanje je i ove 4 većinom kao rep pesme biti prijemčive posebno za Evrovziju..

Ja sigurno ne mogu hajpat' zbog lani, kad sam bio najveći kritičar Finske 2023.. :D
Ove dve pesme su mi legle baš, dark su, a neobične, sa malom dozom esc camp-a, baš su edgy u neku ruku...

Da su ove pesme na nacionalnom izboru Irske ili Letonije, bila bi teska pljuvacina, ovako neko foliranje jer se radi o proslogodisnjem vicesampionu 😂

• Haha
Reactions: Mrm
Back