fi Finska 2024: Windows95man - No Rules!

Ooouch..

Based on studio versions:

1. Jesse Markin - "Glow" 10/10
2. Sexmane - "Mania" 10/10
3. Sara Siipola - Paskana" 10/10
4. Cyan Kicks - "Dancing with Deamons" 5/10
5. Windows95man - "No Rules!" 3/10

Sexmane vjerovatno ima moćniju pjesmu, ali previše me podsjeća na Voyaga pa sam ga morao staviti na treće mjesto hahahah

Ljudi kako može da vam se sviđa Jesse Markin. Pesma je prosek u svakom smislu plus je čovek izjavio da ne želi da ide na esc ako pobedi. Bukvalno ae maws deda

Kao neko ko navija za Cyan Kicks strah me da će ova dvojica otpuhati konkurenciju kad objave pjesmu hahaha

Boze nama ovde godine fale neke klasicne genericne pop pesme. Svi su neka fora neka spednja

Iskreno nadam se da Konstrakta nece pobediti kod nas.
Pa to bi bio pucanj u nogu da pošaljemo Konstru u ovakvoj konkurenciji. Setimo se kako su se girl bopovi međusobno pojeli 2021. Tako će se verovatno pojesti ove neobične pesme.

Meni je dobra ova pesma što je večeras izašla, uz Sarinu najbolja. I mislim da će njega poslati na kraju jer imam osećaj da će pokidati nastupom.

Mrme super su ovi ludaci iz Švedske tek sada čujem za njih naleteo na neku baš catchy slatku pesmicu, a jedina od favorita kod njih je na švedskom, nemaju toliko velika imena poput Loreen i da kažemo sigurnog pobednika, mogli bi oni ići da malo za promenu posle sto godina na svom jeziku pevaju Švedjani..

Poslušao sam baš kratki snippet od Vox Populi, izgleda da će ipak biti neizvjesno ko će pobijediti hahaha 👀

Baš mi se sviđa, zarazno, blesavo, catchy, i čak mogu reći ikonično kao CCC, ali ima neki svoj fazon. Ko želi mogu mu poslati u DM čisto da ne kvarim hype ovima što čekaju regularno premijeru.

Last edited:
Imam osecaj da su namerno sacuvali najbolje za kraj. Ove dosadasnje pesme su sve okej ali svakoj nesto fali. Do sada mislim da bi im Sara donela najbolji rezultat.

Baš mi se sviđa, zarazno, blesavo, catchy, i čak mogu reći donekle kao CCC, ali ima neki svoj stil. Ko želi mogu mu poslati u DM čisto da ne kvarim hype ovima što čekaju regularno premijeru.
Pošalji ingi i meni..

To za one repere koji poslednji predstavljaju pesmu? Posalji, ako oni ne izvade Fince ondaa..

Baš mi se sviđa, zarazno, blesavo, catchy, i čak mogu reći da ima CCC energiju, ali ima neki svoj stil. Ko želi mogu mu poslati u DM čisto da ne kvarim hype ovima što čekaju regularno premijeru.
Pa pošalji mi onda u dm

Pa to bi bio pucanj u nogu da pošaljemo Konstru u ovakvoj konkurenciji. Setimo se kako su se girl bopovi međusobno pojeli 2021. Tako će se verovatno pojesti ove neobične pesme.

Meni je dobra ova pesma što je večeras izašla, uz Sarinu najbolja. I mislim da će njega poslati na kraju jer imam osećaj da će pokidati nastupom.
Da ova sad njena pjesma možda ne ismijava političku opoziciju u Srbiji? 😀 Nekako mi to prvo proizilazi iz naslova pjesme hahah

Back