Poslednji ekser u mom mrtvackom sandukuGledaj sada kad Švedska pošalje svoju verziju Kaarije haha..
Pobedili su, domaćini su, mogu i Švedjani jednom u životu sebi dati oduška i poslati rep/haus/metal/etno vajb

Neki fini miks Jona, Kaarije i Maneskina da posalju Švedjani pa neka ide živoot makar bili 26.mesto, ne mogu ni oni biti generični 60 godina hahahaPoslednji ekser u mom mrtvackom sanduku
Pa to bi bio pucanj u nogu da pošaljemo Konstru u ovakvoj konkurenciji. Setimo se kako su se girl bopovi međusobno pojeli 2021. Tako će se verovatno pojesti ove neobične pesme.Boze nama ovde godine fale neke klasicne genericne pop pesme. Svi su neka fora neka spednja
Iskreno nadam se da Konstrakta nece pobediti kod nas.
Gde ima da se čuje?Poslušao sam baš kratki snippet od Vox Populi, izgleda da će ipak biti neizvjesno ko će pobijediti hahaha![]()
Pošalji ingi i meni..Baš mi se sviđa, zarazno, blesavo, catchy, i čak mogu reći donekle kao CCC, ali ima neki svoj stil. Ko želi mogu mu poslati u DM čisto da ne kvarim hype ovima što čekaju regularno premijeru.
Pa pošalji mi onda u dmBaš mi se sviđa, zarazno, blesavo, catchy, i čak mogu reći da ima CCC energiju, ali ima neki svoj stil. Ko želi mogu mu poslati u DM čisto da ne kvarim hype ovima što čekaju regularno premijeru.
Da ova sad njena pjesma možda ne ismijava političku opoziciju u Srbiji?Pa to bi bio pucanj u nogu da pošaljemo Konstru u ovakvoj konkurenciji. Setimo se kako su se girl bopovi međusobno pojeli 2021. Tako će se verovatno pojesti ove neobične pesme.
Meni je dobra ova pesma što je večeras izašla, uz Sarinu najbolja. I mislim da će njega poslati na kraju jer imam osećaj da će pokidati nastupom.