si Slovenija 2024: Raiven - Veronika

I Malena Ernamn je operska pevačica ali je pop otpevala jako jako loše na ESC, to ne mora da znači baš nešto.. :) Raiven je na EMI kada se takmičila imala probleme sa intonacijom i to je bilo najviše kada je "Kaos" bio u pitanju.. Ni to ne mora ništa da znači, ali naravno da će sve biti jasno u maju kada budemo čuli uživo izvođenje..

Pre nekoliko godina je pobedila na Popevki, vladanje glasom na toliko visokom nivou da sam prvo mislio da je plejbek.

Kaos je recitovanje.

Jedno 200 puta sam bar pogledao nastup za Kaos i nigde nisam primetio da je imala ikakve probleme sa intonacijom. Bilo je momenata koji su čudno zvučali uživo, ali je to bilo zbog činjenice da su ti momenti u studio verziji pod teškim vokalnim efektima, što uživo nije moglo da se prenese. Raiven je zaista vrsna pevačica.

"Kaos" i jeste koska zapravo... I to je tačno..

Zanimljiva je pesma, posebno pred kraj, samo nekako puno vremena prodje dok ne poentira. Ali u sustini vredan pokusaj.

Nisam nesto pratio Raiven po EMI pa je ne znam ali me u spotu mnoooogo podseca na Mariu Brink (verujem da vecina vas ne zna ko je) sto, to be honest, uopste nije losa stvar barem za mene. :O Spot je isto tako dobar. :O

Poslušaj Veroniku...
Raiven molim te nacrtaj obrve za esco_Oo_Oo_O
Pesma nije loša, ali nmp ne padoh na dupe. Jedini wow momenat na sceni biće njen glas. I scenografija će sigurno biti kreativna tako da su moje pare na to da zasigurno ide u finale.

Ja se izvinjavam ali ovaj slovenački jezik nekad..

popevka.. popevKa.. pOpevka.. POPEVKA alo nazoves festival popevka

Raven Symone GIF

Meni se ovo baš sviđa. Posebno znajući priču koja stoji iza pesme.

E sad, problem je što pesma uopšte nije kompetitivna i nema taj neki wow momenat za koji će se publika uhvatiti kod glasanja. Zavisi od konkurencije ali u 100% televoting sistemu u polufiinalu teško će sakupiti dovoljno glasova za finale.

Pesma mi je odlična, ali iako može i bez toga, osećam da fali neki instrumentalni deo, neka kulminacija u vidu instrumentala, i s obzirom da je intro 10 sekundi, a pesma je ukupno 2 minuta i 45 sekundi, možda će i biti tako nešto, ali čuvaju to kao faktor iznenađenja, kao Jermenija sa densbrejkom prošle godine, ili Chanel pre 2 godine na Benidormu.

Back