si Slovenija 2024: Raiven - Veronika

Ja bih voleo možda maaaalo više teksta, a instrumental mi je savršen. Kraj mi se dopada i nemam zamerki, a jedino me zanima kako bi izgledalo da bukvalno pred sam završetak krene neki znatno brži deo, kao kod Efendi i Cleopatre. Ne poredim pesme, nego mi je to odmah sinulo kao asocijacija, mada se i ovde završetak ubrza u odnosu na sve pre.

Pesma mi je odlična, ali iako može i bez toga, osećam da fali neki instrumentalni deo, neka kulminacija u vidu instrumentala, i s obzirom da je intro 10 sekundi, a pesma je ukupno 2 minuta i 45 sekundi, možda će i biti tako nešto, ali čuvaju to kao faktor iznenađenja, kao Jermenija sa densbrejkom prošle godine, ili Chanel pre 2 godine na Benidormu.
E to, i meni fali nešto, juče sam opisao kao da mi fali da zagrmi još jače, mislio sam da je do mojih zvučnika ali eto, nisam jedini primetio :D

Ja bih voleo možda maaaalo više teksta, a instrumental mi je savršen. Kraj mi se dopada i nemam zamerki, a jedino me zanima kako bi izgledalo da bukvalno pred sam završetak krene neki znatno brži deo, kao kod Efendi i Cleopatre. Ne poredim pesme, nego mi je to odmah sinulo kao asocijacija, mada se i ovde završetak ubrza u odnosu na sve pre.
Da da, upravo to, ili neki jači instrumental baš kao što Lovewave ima pri kraju

Obožavam što moramo da naglasimo da ne poredimo pesme. 😭

Jedina zamerka je da malo praznjikava, ali čak i uz to sam oduševljen. :love:
to mi isti utisak, mislim da do poslednjih 45 sekundi ima previše praznog hoda i trenutaka kada me smori

pesma je pravljena za scenu, tako da će verovatno taj "prazan hod" da se dopuni nekim koreom ili vizualima

Eeeh sad.. možda ova sezona nije baš blistava, ali nećemo je baš toliko vredjati sa tim da je "Veronika" lagano najbolja pesma cele sezone, hehe :D

Vidim da se visoko rangira na listama i za sada je prva na My Eurovision Scoreboard aplikaciji. Meni je i dalje onako, ima potencijala da mi se svidi, daću joj šansu svakako.

Je l mogu Maja Keuc, Lea Sirk i Raiven po rotaciji do daljnjeg da predstavljaju Sloveniju? Eventualno bih istolerisao Joker Out random da se ubaci poneku godinu da se zadovolje njihovi fanovi jer izgleda da su započeli renesansu kao nama Hurricane skoro

obrovac-veronika.gif

Talented, brilliant, incredible, amazing, show stopping, spectacular, never the same, totally unique, completely not ever been done before, unafraid to reference or not reference, put it in a blender, shit on it, vomit on it, eat it, give birth to it.

@pauksamarsa

Pobedila je Alina 2022.godine, ali zbog politike i znamo svi čega ona nije otišla nego su otišli oni "reperi" koji su pobedili takodje znamo svi zbog čega.
@
Stefan Delulu oko predvidjanja plasmana tih pesama VEĆINE forumaša...

Bolje da ti ne vratim kakve smo sve komentare o predvidjanju plasmana Francuske a posebnooo Španije 2023.godine ovde imali, veruj mi da ne želiš da se prisetiš svih tih komentara, ono je bila baš smehotresna olimpijada, i nisam ja za tebe deda, bakoo..

@pauksamarsa

Pobedila je Alina 2022.godine, ali zbog politike i znamo svi čega ona nije otišla nego su otišli oni "reperi" koji su pobedili takodje znamo svi zbog čega.
@
Stefan Delulu oko predvidjanja plasmana tih pesama VEĆINE forumaša...

Bolje da ti ne vratim kakve smo sve komentare o predvidjanju plasmana Francuske a posebnooo Španije 2023.godine ovde imali, veruj mi da ne želiš da se prisetiš svih tih komentara, ono je bila baš smehotresna olimpijada, i nisam ja za tebe deda, bakoo..
Pa nije baš delulu. Obe te pesme i Španija i Francuska su bile odlične.
Posebno Blanca, prava umetnost. Publika to nije prepoznala, ali to ne znači da je pesma loša. Sama činjenica da je jednorog imao više bodova ti govori dovoljno o tome da Evrovizija nije 2+2=4

O ukusima, ali ni predvidjanjima očigledno ne treba raspravljati, makar ne na ovom forumu, jer će se desiti ono što se uvek dogodi, kada neko iznese stav koji nije u skladu sa mišljenjem većine na ovom forumu, zato je bolje i pametnije ne pisati ništa na ovom forumu, da ne nerviraš osobe koje ne misle kao i ti, zato recimo(pouzdano znam jer sam razmenjivao poruke sa nekim forumašima), postoje ljudi koji su mi rekli da im je recimo i ove godine i prošle Let 3 bio veliki favorit, ali uz smajli i smeh su mi rekli da nije baš pametno hvaliti ovde Let 3, jer uglavnom svi na ovom forumu koji pišu postove mrze taj bend i da je bolje se primiriti..

Eto toliko, to je sve što treba znati o odredjenim ljudima na ovom forumum, ljudi se boje izneti svoj stav, zato što će proći kako će proći, sleduje im kao i uvek linč i lomača..

Zato je najpametnije samo ćuti, ne talasaj, klimaj glavom i glava ti je mirna, to je to..

Back