rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Pa sve i da hipotetički nije dozvoljena ni kap vode čak ni u lavoru, ne bi morali da menjaju kompletan koncept nastupa samo zbog toga. Može ona da trlja ruke u prazno nad, tipa, svetlećim lavorom, isto bi bila fora.

Zar isti problem nije imao i Azerbejdžan u Beogradu, kada im najpre nisu dozvolili polivanje vodom, pa su im na kraju ipak stavili neku podlogu?

Što se tiče našeg running order-a, dobro smo prošli kako su nas mogli zavrnuti, ispred Konstrakte je Izraelac sa prepotentnom trešericom koju ni mnogi gay klubovi ne bi dodali na svoju playlistu za neki after party (iako meni polako počinje biti ovogodišnji guilty pleasure) zatim slijedi Azer sa monotonom baladetinom (kojoj će doduše žiri neminovno natovariti brdo poena što nama ne ide u prilog al' hajde, ne možemo svaku opasnost izbjeći, nešto nas je moralo i zakačiti), tako da će Konstry svakako zablistati... Ne sviđa mi se generalno što tako rano nastupamo, ali bolji je i redni broj 3 nego da su nas gurnuli na baksuznu dvojku koje sam se najviše pribojavao, još bi u tom slučaju išli odmah nakon Rasmusa koji je najvjerovatnije sigurica za finale dok Izraelu prolazak svakako visi o koncu, kontam da je za žiri bolje što prije izvesti pjesmu dok za televoting baš i ne.
Nakon što su Nevenu i Uraganke smjestili pred kraj prve polovine u polufinalu tj. na 9. poziciju, bilo bi too much da isto urade i treći put za redom pa se ovakav ishod da budemo na početku mogao i očekivati, u svakom slučaju i dalje se ne bih kladio da ubjedljivo prolazimo.
Manifestovao sam da se nađemo na nekom 7-om, 8-om ili barem 5-om mjestu, između Gruzije i San Marina u sendviču bi neviđeno izdominirali ali nije loše ni ovako, idemo jako! ;)

Još jedna zanimljiva promo fotka "Umetnica je nevidljiva"

zoyU0hX.jpg

Prava umjetnica!
A to za scenu, pa nekad su bile one 'satelitske' pored glavne, ako ne prošle godine još

Ipak ništa od vode. Najverovatnije će simulirati pranje ruku u lavoru, dakle na suvo.

Back