ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Sedište firme je na Novom Zelandu, ali imaju operacije, možda i proizvodnju u Australiji, Italiji i Francuskoj, a džin prave u Irskoj.

Dečija Pesma Evrovizije održaće se 11. decembra u sportskoj i koncertnoj dvorani "Karen Demirchyan" u Jerevanu.

Ljuba Stanković treba da bude naš predstavnik,i na taj način ćemo u 2022.godini da razvalimo na obe Evrovizije(Konstrakta će razvaliti u Torinu)!

Lep je Jerevan, ali ta hala sportova mi je čista depresija.

Tu je JESC bio održan i 2011.Inače,nije nimalo čudno što ta arena izgleda tako jadno u poređenju sa,recimo,La seine musicale u Parizu gde je bilo prošle godine,s obzirom na to da je Jermenija vrlo siromašna zemlja,inače jedna od najsiromašnijih u Evropi i životni standard im je još gori nego naš.Plus,pre samo dve godine imali su i onaj rat u Nagorno-Karabahu,zbog koga su se morali povući 2020.

Ljuba Stanković treba da bude naš predstavnik,i na taj način ćemo u 2022.godini da razvalimo na obe Evrovizije(Konstrakta će razvaliti u Torinu)!
Morgan Freeman Wtf GIF

Naši igraju u grupi:sa Brazilom 24.Novembra,sa Kamerunom 28.novembra,sa Švajcarskom 2.decembra,a 11.decembra će da bude ona pauza na Svetskom Prvenstvu,između četvrtfinala i polufinala.

Samo da kazem , idemo sledece godine u Ukrajinu! #Mariupolj2023. Nakon ovog sto sam video na pres konfereciji u Izraelu, jasno je u kom pravcu ide sve ovo. Jako mi je zao kad vidim koliko su u stanju da ispolitizuju festival

Ako sam dobro uhvatio žreb, ovo je redosled po kom će nastupiti takmičari večeras u Tel Avivu. Konstrakta je poslednja izvukla broj, pa joj je preostao broj 8.
Bugari su jutros stigli u Tel Aviv, pa nisu izvlačili broj, verovatno će poslednji nastupiti. Nadir iz Azerbejdžana je otkazao put u poslednji čas.
  1. :hr: Hrvatska
  2. :lt: Litvanija
  3. :am: Jermenija
  4. :fr: Francuska
  5. :al: Albanija
  6. :lv: Letonija
  7. :au: Australija
  8. :rs: Srbija
  9. :at: Austrija
  10. :mt: Malta
  11. :de: Nemačka
  12. :ro: Rumunija
  13. :mk: Severna Makedonija
  14. :ee: Estonija
  15. :me: Crna Gora
  16. :ie: Irska
  17. :ua: Ukrajina
  18. :cz: Češka Republika
  19. :il: Izrael
  20. :ge: Gruzija
  21. :md: Moldavija
  22. :pl: Poljska
  23. :bg: Bugarska

Last edited:
Šta si video?
Ukrajinci koji su jedini dosli sa zastavom na press, pa je razvukli pa dobili najveci aplauz pri ulasku u pres centar, pa pitanje voditelja konferencije, pa poruke mira, pa Mihael ben David koji kaze, znate moja mama je rodjena u Kijevu, itd, itd... Ljudi ovo nije miss world nego muzicko takmicenje pobogu. Svi ostali ucesnici u fazonu sto smo mi ovde dosli. Naravno da se razumemo ja sam protiv rata, stavise jako mi je zao Ukrajinaca, ali ovo je stvaro preslo granicu. Potpuno je postalo ispolitizovano. Ne mogu ni da zamislim na sta ce tek atmosfera da lici u torinu ako je ovako na obicnom prepariju.

Back