ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Italijani i Ukrajinci ne pripadaju pobedničkim regionima ;)

Portugal - Maro - "saudade, saudade" osvaja 2022.. :D

Izgleda da su neki Italijani kupili karte za polufinala i finale sa namerom da sada nude fanovima da kupe online od njih, za 500-1000 eur po karti, možda i više.. :(

Voljela bih da ove godine pobjednik bude neka država koja ili nije nikada pobijedila, ili nije jako dugo (a i da mi se pjesma sviđa :D). U ovom trenutku voljela bih da to bude Poljska (uz Francusku, naravno). S obzirom na to da mi favoriti uglavnom ne pobjeđuju, ništa od toga, ali maštat ću i dalje. :love::LOL:

Voljela bih da ove godine pobjednik bude neka država koja ili nije nikada pobijedila, ili nije jako dugo (a i da mi se pjesma sviđa :D). U ovom trenutku voljela bih da to bude Poljska (uz Francusku, naravno). S obzirom na to da mi favoriti uglavnom ne pobjeđuju, ništa od toga, ali maštat ću i dalje. :love::LOL:
Isto, samo što bih ja voleo da Island ili Kipar budu pobednici, kao neko ko se jako dugo takmiči bez pobede, dve ostrvske zemlje na različitim krajevima Europe.. :)
I Malta isto, ali ne dopada mi se pesma..
A ako je do ukusa, onda Portugal broj 1..
Realno zaslužuje i Srbija. :)

@Margy

E da i Litva je tu, mogla bi i ona.. :D
Kao i Poljska sto si navela vec..

Go Away GIF by Joe Budden Network

Meni paradigma toga onaj vrt na početku Adrenalina spota, hoću tako nešto, samo sa separeima 😁

Back