es Španija 2024: Nebulossa - Zorra

Moj predlog Špancima za narednu godinu:
Glasanje kao mi lepo domaći žiri i publika, glasanje ili da bude besplatno ili jako jeftino, da traje čak i duže, ako ovo ne bude dalo rezultata da se više glasa i da rezultati budu normalniji i pravedniji onda jbg...

Ne dirajte Nebby, ništa joj ne merete... 😌

Bez veze je taj sistem. Dobila 2 SMS glasa više, a onda se to transformiše u čak 5 poena više, pobednik dobije 40, a drugoplasirani 35. Žiri je toliko srozao Horhea da se ništa ne bi promenilo svakako, ali moglo je biti čupavo.

Ne znam ko im je smišljao taj sistem ali ta osoba treba da dobije otkaz i zabranu smišljanja ičeg sličnog.

Teško da će išta menjati, pošto je sticajem okolnosti pobedio najveći hit, fanovima je sve okej, TVE sprema Benidorm 2025 😂

Pa sad je ispalo kao da publika ipak sve odlučuje 😂 ali već su neki pisali da je žiri namjerno ostavio izjednačeno da opere ruke i skine teret sa sebe

Pa sad je ispalo kao da publika ipak sve odlučuje 😂 ali već su neki pisali da je žiri namjerno ostavio izjednačeno da opere ruke i skine teret sa sebe
Menjaj avatar.. 😌

Ide Annalisa od sutra valjda joj neću izbaksuzirati ništa

Posle onog zviždanja, vrlo verovatno da su stvarno to namerno uradili. A brojna publika je sve odlučila 😂

Ide Annalisa od sutra valjda joj neću izbaksuzirati ništa
Bukvalno me čelendžuješ da stavim Lori legendu, da se sučelimo direktno.🙌😌 Ali ne mogu Kaću da ostavim na cedilu sada.. Ne vredi..

Posle onog zviždanja, vrlo verovatno da su stvarno to namerno uradili. A brojna publika je sve odlučila 😂
Pa da, zamisli da su odvojili Pedra sa 16p kao neki dan, riješili bi stvar a Nebulossu htjela publika

Scenu kao da joj je radio Almodovar. Msm da je scena i koreo uticala na appeal kod publike mada je nekoliko forumasa nazvalo kitch. Da je nastup bio kao onaj u video spotu bled, ne bi pobedila. Bila bi fora da sad na Sanremu pobedi Loredana, sa tom razlikom sto ona ima pesmetinu i glas.

Ona cela kao je ispala iz Almodovarovog filma, malo burleske, komični elementi, osamdesete ( a osamdesete su značajne godine za Špance posle 40 godina diktature i Franka, treš kultura, bizarni likovi, fluentna seksualnost, tranvestiti i transrodne osobe, nadrealni kostimi. To sve bara-bara imate ovde, zabavno je, muzički tanko, vokalno katastrofa, nešto što će eurofanovi obožavati i dosta će dobiti glasova od njih, bukvalno će biti ikona Evrovizije, od žirija očekujemo zero, a meni se jako dopada, pogotovo ona, tako čudnog izraza lica... Od mene - plus. Radi me.

Back