Ma baš ćemo da spavamo posle ovakvih slika...Laku noć
Foto: RTVE
![]()
![]()
Jao bože setih se, Angy mi liči na onu vampirku iz What we do in the shadowsNije, na nekog iz neke serije, nem pojma
Sistem žiriranja tj. udeo kategorija u odlučivanju, javno glasanje, tehničke smetnje (i tonske i vezane za Almacorov nastup) mogu da štete festivalu i njegovom renomeu. Ali, ne razumem šta je skandalozno ako pobedi pesma koja je bila na prvom mestu u dve kategorije, kod stručnog žirija i tvt, a treća kod demoskopskog? Potpuno je regularno izabrana. Pritom je bila u užem krugu favorita sve vreme.Izvinite, ali ja ne mogu preko ovoga
Na festival renomea Benidorm Festa (koji se ipak gradio 2 godine) imati ovakvu pesmu kao pobednika mi je uvredljivo
Videćemo kakvi će biti rezultati, ali bilo šta iznad 21. mesta će mi biti apsolutni šok
Raduje me jedino što je ona dobar mim potencijal, pesma i ne toliko.
Zorrovaće u maju i ko neće..Meni se ne dopada, ali ne mislim da nije legitimna pobeda, samo mislim da su Španci prsli![]()
Legitimitet je neupitan, samo lično smatram da je ovo dosta ispod oba prošla pobednikaSistem žiriranja tj. udeo kategorija u odlučivanju, javno glasanje, tehničke smetnje (i tonske i vezane za Almacorov nastup) mogu da štete festivalu i njegovom renomeu. Ali, ne razumem šta je skandalozno ako pobedi pesma koja je bila na prvom mestu u dve kategorije, kod stručnog žirija i tvt, a treća kod demoskopskog? Potpuno je regularno izabrana. Pritom je bila u užem krugu favorita sve vreme.
Da je nekome nastup degutantan ili mu se pesma ne sviđa, skroz je na mestu, ali Zorra je sasvim legitiman pobednik ovde. A, ako neko treba da besni onda su
to Almacor zbog tehničkih smetnji (iako je i juče loše pevao) i Maria Pelae, koju su nepravedno zakucali na šesto mesto.