es Španija 2024: Nebulossa - Zorra

Laku noć

Foto: RTVE

mSS1QTP.jpeg

5HPB4eQ.jpeg
Ma baš ćemo da spavamo posle ovakvih slika... 🥵

Jes ovo degutantno Bog te svakako, baka sa klincima koji joj mogu bit unuci djuska, a oni u tanga gaćama, bukvalno ova Španija nas svake godine samo iznova i iznova šokira..

Šta je sledeće??

Babe u tanga gaćicama plešu sa pevačem koji im može biti čukun..... uhh.. bolje da im ne dajem idejee... ooh... :(

Pedro 😭😭😭

Ovo boli, ali navikli smo da nam Španci serviraju iznenađenja, mahom negativna. Ipak, moglo je dosta gore i sama pesma nije uopšte loša. Generalno sam slab na sint, tako da kod mene često ima prođu, keči je i ima taj feelgood momenat, naročito jer je u pitanju stariji ženski izvođač. Podržavam.

Nemam ni najmanju predstavu kako će ovo proći na Evroviziji, could go either way. Vokali su prilično neubedljivi doduše.

Izvinite, ali ja ne mogu preko ovoga

Na festival renomea Benidorm Festa (koji se ipak gradio 2 godine) imati ovakvu pesmu kao pobednika mi je uvredljivo

Videćemo kakvi će biti rezultati, ali bilo šta iznad 21. mesta će mi biti apsolutni šok

Eee, ovako... Pre svega, moram da kažem da mi je ovo bio najzanimljiviji španski izbor do sada. A pošto smo ga dečko i ja gledali nakon Norveške to je pojačalo utisak jer su pesme i sâm šou bili zanimljiviji nego u Norveškoj.

Izdvojili su mi se:
- Nebulosa
- Horhe
- Andži (prvi put čuo pesmu)

I zadovoljan sam kako su prošli. Bla Bla sam čuo ranije, odličan filler, imam na plejlisti. Almakor me sinoć nije ni dotakao, samo ti AR efekti su wow i to je to.

San Pedrov flop kod publike - chef's kiss. 🤭

Nebulosa mi je definitivno bila prvi izbor, a kad sam video kako na nju reaguje lik koji nije ESC fan odmah sam skapirao da tu ima potencijala. Ne bih je ja još otpisivao. Žena je THE moment u španskoj Evroviziji i mislim da neće proći nezapaženo.

Sve u svemu, svaka čast RTVE na odličnom šouu, nisu puno davili, jedino te neke tehničke smetnje čovek ne bi očekivao od javnog servisa, valjda će srediti nešto dogodine.

I da, ovo mi je ujedno bilo i najbolje izdanje BF.​

Izvinite, ali ja ne mogu preko ovoga

Na festival renomea Benidorm Festa (koji se ipak gradio 2 godine) imati ovakvu pesmu kao pobednika mi je uvredljivo

Videćemo kakvi će biti rezultati, ali bilo šta iznad 21. mesta će mi biti apsolutni šok
Sistem žiriranja tj. udeo kategorija u odlučivanju, javno glasanje, tehničke smetnje (i tonske i vezane za Almacorov nastup) mogu da štete festivalu i njegovom renomeu. Ali, ne razumem šta je skandalozno ako pobedi pesma koja je bila na prvom mestu u dve kategorije, kod stručnog žirija i tvt, a treća kod demoskopskog? Potpuno je regularno izabrana. Pritom je bila u užem krugu favorita sve vreme.

Da je nekome nastup degutantan ili mu se pesma ne sviđa, skroz je na mestu, ali Zorra je sasvim legitiman pobednik ovde. A, ako neko treba da besni onda su
to Almacor zbog tehničkih smetnji (iako je i juče loše pevao) i Maria Pelae, koju su nepravedno zakucali na šesto mesto.

Samo ti Mrmi, ja bome neću

Mada pustih sad drugarici i kao da sam osetio da će mi se uvući pesma pod kožu :D Tako da možda i budem Zorrovao

Sistem žiriranja tj. udeo kategorija u odlučivanju, javno glasanje, tehničke smetnje (i tonske i vezane za Almacorov nastup) mogu da štete festivalu i njegovom renomeu. Ali, ne razumem šta je skandalozno ako pobedi pesma koja je bila na prvom mestu u dve kategorije, kod stručnog žirija i tvt, a treća kod demoskopskog? Potpuno je regularno izabrana. Pritom je bila u užem krugu favorita sve vreme.

Da je nekome nastup degutantan ili mu se pesma ne sviđa, skroz je na mestu, ali Zorra je sasvim legitiman pobednik ovde. A, ako neko treba da besni onda su
to Almacor zbog tehničkih smetnji (iako je i juče loše pevao) i Maria Pelae, koju su nepravedno zakucali na šesto mesto.
Legitimitet je neupitan, samo lično smatram da je ovo dosta ispod oba prošla pobednika

Back