fi Finska 2024: Windows95man - No Rules!

Ne znam šta da kažem, predosetio sam ovo... Žao mi je Sare, svakako bi bila kvalitetniji predstavnik.

Ima li zemlja koja neće poslati Joke act ove godine, realno Hrvatima je bolje da ne šalju lazanju.
Mi se izdvajamo svakako ako ništa, bićemo kulturno otkriće u PF

E bez vezee pa bolje da su poslali Mikaela i Nublua makar imaju zaraznu i lepu pesmicu, poslali ove gološijane koji su kao "duhovoti" FUUJ.. i Sara i Mikael i Nublu mi bolji, bez vezee..

Rekoh ja lepo u januaru jos ovde napisao Finska je FLOP ove godine na evrovziji, sa Mikaelom i Nublum bi usli u finale lagano, ovako iako glasa publika samo, ne znam da li ce i u finale da udju i ako udju lose ce proci u finalu ziri ce ih sahraniti a pitanje na evrovziji hoce li se ovo publici dopasti, recilirana pesma devedesetih bez vezee, ima ritam, ali pesma nista posebno, oni mi nisu nimalo interesantni baš...

Konačni rezultati

USPEpMC.jpeg

Pobednički nastup

Ok, definitivno ne treba davati ovoliku prednost publici jer će se birati ovakvi biseri, živeo 50/50 sistem

Ovo je baš hard pill to swallow.
Barem da je zabavno, samo je jadno i debilno.
Kakva šteta za Saru, ovo mi je jedan od najtežih trenutaka u mojoj povijesti praćenja NF-a lol.

Jel ovo neka interna fora ili na racun toga sto jako vajbuje kao neka FIK pesma? Jer sam bukvalno pre 2 minuta izneo tu tvrdnju 😂😂😂
Pričamo da je Albanka otkad se pojavila hah

Lazanja nije joke act.

Sve u vezi pobedničke pesme mi je loše, ali nastup su uspeli da uklope da bi kupili tvt.

Nisam pratio temu ali da 😂 ali nece se druziti sa Besom.

Inace nisam ni poslusao pesmu gosn Windowsa ali ne verujem da ce mi sr svideti

Back