Petar
Ekspert
Neki su i za ICS pričali da je joke act od stranih fanova loolLazanja nije joke act.
Sve u vezi pobedničke pesme mi je loše, ali nastup su uspeli da uklope da bi kupili tvt.
Neki su i za ICS pričali da je joke act od stranih fanova loolLazanja nije joke act.
Sve u vezi pobedničke pesme mi je loše, ali nastup su uspeli da uklope da bi kupili tvt.
Anti vax pesma, bilo je i tih izrazaNeki su i za ICS pričali da je joke act od stranih fanova lool
Spremi se za Djoleta, i ja sam spreman pa nek se iznenadimJoš sad kad bude pobedila neka glupost na Sanremo trebaće mi bromazepam
Pa izgledaće tako, na prvo slušanje i po njegovom imenju i ludovanju na sceni kako je najavio, a 70% gledaoca će ga tad prvi put čuti.Lazanja nije joke act.
Zar nije (zvanučno) prvi ove godine?Ima li zemlja koja neće poslati Joke act ove godine
Pa isto je ovo ili 100% tvt.Najgluplji sistem, ili stavi 50:50 ili daj da publika bira.
Da je bar Vox populi, a ne ovo
Pa da, zato i nema smislaPa isto je ovo ili 100% tvt.
Geolier kada pobedi na Sanremu veceras hahahahaJoš sad kad bude pobedila neka glupost na Sanremo trebaće mi bromazepam