Offtopic

Jezivo.. Bio sam prošle godine u Sarajevu nekoliko dana i nisam apsolutno nikakav problem imao, ali kapiram da uvek postoje ovakvi izuzeci

Edit: Doduše, ja sam odsedao u Istočnom Sarajevu, ali nisam imao nikakav problem ni u centralnom

Radikali imaju vrlo podanicki mentalitet, cudno za kancere i metastaze koje sebe smatraju slobodarskim i suverenim.

(Kanceri i metastaze su stranke, ne ljudi, da se neko ne uvredi)

Da to je ono fora, slavimo kinesku NG, samo nema ono što je glavno, nema Kineza, haha 😂😂

Inače kad sam kod Micy Picy ovo je komentar koji je lajkovala ispod svog posta u kom je napisala da je na korak blizu nečega što žele njeni fanovi. Tako da tumačim kao znak da Nitro stiže na PZE25.
IMG_8714.webp

Ma dajte molim vas, od Evrovizije pravimo cirkus.
Zašto? 😂 devojka lepo peva, a i ima ritma. A verujem i da će dati dobru količnu novca za pesmu od grka.
Mislim okej poštujem tvoje mišljenje, ali nije da se nebi uklopila u ESC, svi znamo da je odavno prestala da bude onakva kakva je bila 70’ - 00’ godina.

Zašto? 😂 devojka lepo peva, a i ima ritma. A verujem i da će dati dobru količnu novca za pesmu od grka.
Mislim okej poštujem tvoje mišljenje, ali nije da se nebi uklopila u ESC, svi znamo da je odavno prestala da bude onakva kakva je bila 70’ - 00’ godina.
Pa sto se mene tice, nit je ona neka pevacica a kamoli da ima ritma. 😂

Back