Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Čestitke bizar ekipi 👏

S04

Zvezde : Mala i dodo :love: :love: :love:
tumblr_neucur2lxZ1sg888so1_400.gif

Zanimljiva večera i odgovori, nisam još sigurna za koga ide glas, videću još. Posebno su mi zanimljivi ovi odgovori za prve dve asocijacije. :D

Čestitke i za obezbeđena dva mesta u finalu, od početka se znalo da ova ekipa najviše obećava.

Zanimljiva večera i odgovori, nisam još sigurna za koga ide glas, videću još. Posebno su mi zanimljivi ovi odgovori za prve dve asocijacije. :D

Čestitke i za obezbeđena dva mesta u finalu, od početka se znalo da ova ekipa najviše obećava.

Hvala, trudili smo se 😊😊

Ja sam 3 dana proucavao i dubinski analizirao njihove postove kako bi im usao u mozak i predvidio sta ce odg

*Bebi – Marko - Hmmm, volim te tajnovitosti, al ne kad se otkriju nego kad ostanu tako zakopane. Dođem ja tako u HR, iscimam Marka da ga kr*snem, onda bih mu rekao da suzbije to u sebi u fazonu ćuti drOljo mala reč da nisi pisnuo, a on tome sad ne sme da pisne jer on sad ima dečka kog sam mu ja igrom slučaja namestio. Svakako sam preko granice i nema šta da se brine toliko, neće se ova naša afera baš toliko ponavljati. Samo kad eto tako skoknem do EU da vidim šta ima. Eto malog odlomka iz mog fantasy book-a.
Simpatično, samo mi ovaj crveni dio nije jasan - nisam upućen.

Zovimo stvari pravim imenom pls. 😌

Najviše volim seks u :

a)automobilu
b)kuhinji
c)kupatilu

Vax’ildan - b)U kuhinji, tu su leteci tanjiri.
MilanB - c)kupatilu (Vanzemaljci ne voze automobile, oni su te primitivne vidove transporta davno prevazišli. Kuhinja mi deluje neinspirativno, tako da neka bude kupatilo.)
*zeleni – a)automobilu - u automobilu dok me vozi neka bude gruba predigra, možda negdje usput kraj puta i početna akcija. Nastavak na kuhinjskom elementu, svršetak u kupatilu na veš mašini i onda pod tuš da saperemo sve naše bludne grijehe. Pa legnemo na krevet onako dok nam je tijelo svježe oprano od dara vode, pulsira i ponovimo sve opet. Automobil logično, volim egzibicije, od zadnjeg sjedala, prednjeg, haube, gepeka pa čak i krova!
Bebi – a)automobilu - Zeleni voli u automobilu jer voli da se vozyyy,, vozyzaaa me ovoo yeah ide Madonna Sorry.

Da li je Bebi sam dovoljan?
1 poen

r1Z1Bo9cWg5t9nYbaBAyA9uH0Vb0iS2MoyHmhraJrOG7sD4j_oR9kJB-I_hFAoCAMI8jFfPrll9jcyULXdW-dzIcvNrRexp1W2ijgyrvl1uEc0zFCMznAEWRFHC_GOWzw42Cqw
Ali ovaj gif ne mogu!!!

Back