dodo
Ekspert
A mozda je i BBSad shvacam da je ovo B u MilanB bilo bottom![]()
A što se vi nas toliko plašite?Nisam siguran koliko me raduje činjenica da će u finalu sa nama biti 2 osobe iz ove eksplicitne grupe![]()
To je kompliment za tebe, ne žali se!!!A što se vi nas toliko plašite?![]()
Težak sam na komplimente, kritika mi više prija.To je kompliment za tebe, ne žali se!!!![]()
Pa da si pažljivo pratio šta čovek piše ne bi ti promaklo da je pričao da mu ne trebaju glatki mali Azijati jer koji će muSad shvacam da je ovo B u MilanB bilo bottom![]()
Zanimljiva večera i odgovori, nisam još sigurna za koga ide glas, videću još. Posebno su mi zanimljivi ovi odgovori za prve dve asocijacije.
Čestitke i za obezbeđena dva mesta u finalu, od početka se znalo da ova ekipa najviše obećava.
Simpatično, samo mi ovaj crveni dio nije jasan - nisam upućen.
*Bebi – Marko - Hmmm, volim te tajnovitosti, al ne kad se otkriju nego kad ostanu tako zakopane. Dođem ja tako u HR, iscimam Marka da ga kr*snem, onda bih mu rekao da suzbije to u sebi u fazonu ćuti drOljo mala reč da nisi pisnuo, a on tome sad ne sme da pisne jer on sad ima dečka kog sam mu ja igrom slučaja namestio. Svakako sam preko granice i nema šta da se brine toliko, neće se ova naša afera baš toliko ponavljati. Samo kad eto tako skoknem do EU da vidim šta ima. Eto malog odlomka iz mog fantasy book-a.
Fantazija obično nije realnost.Simpatično, samo mi ovaj crveni dio nije jasan - nisam upućen.
Zovimo stvari pravim imenom pls.![]()
Ali ovaj gif ne mogu!!!Najviše volim seks u :
a)automobilu
b)kuhinji
c)kupatilu
Vax’ildan - b)U kuhinji, tu su leteci tanjiri.
MilanB - c)kupatilu (Vanzemaljci ne voze automobile, oni su te primitivne vidove transporta davno prevazišli. Kuhinja mi deluje neinspirativno, tako da neka bude kupatilo.)
*zeleni – a)automobilu - u automobilu dok me vozi neka bude gruba predigra, možda negdje usput kraj puta i početna akcija. Nastavak na kuhinjskom elementu, svršetak u kupatilu na veš mašini i onda pod tuš da saperemo sve naše bludne grijehe. Pa legnemo na krevet onako dok nam je tijelo svježe oprano od dara vode, pulsira i ponovimo sve opet. Automobil logično, volim egzibicije, od zadnjeg sjedala, prednjeg, haube, gepeka pa čak i krova!
Bebi – a)automobilu - Zeleni voli u automobilu jer voli da se vozyyy,, vozyzaaa me ovoo yeah ide Madonna Sorry.
Da li je Bebi sam dovoljan?
1 poen
![]()
Mogao bih.Ali ovaj gif ne mogu!!!