Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

VI U ovom delu emisije treba da se izjasnite na kog forumaša vas podsećaju sledeće pesme!

Vesna Vukelić Vendi – Uljez

Uljez, uljez mi se uvuko u cveće
Lepo, lepo mu je da izađe neće
(Mmmm)
Uljez mojom dušom gospodari
Tеra me da radim razne stvari
(Da, da)
Uljez mojom dušom gospodari
Tеra me da radim razne stvari
(Ah-ha, mmmm) ...

Stefix- Petar. Ne zbog celokupnog teksta nego zbog samog naslova i autora pesme.
Pokahontas-Master_thunderhead / radi za KGB, CIA i Mosad u isto vreme.
Stole-Mala zbog naslova. To njeno trolovanje svih nas redom, podmuklo podbadanje, prijavljivanje postova, posmatranje iz senke...
A ovako da se uklopi u tekst, nažalost niko sa foruma me ne tera da radim razne stvari (zasad )
liberta - Mala
Destry94 - Bebi. On je na prošlom forumu ja mislim I slao Vendi na Srboviziju I često smo se smejali ovoj pesmi. Čak mislim da sam čuo I njegovu karaoke izvedbu ove pesme tako da definitivno Bebi!
Nije sve tako sivo- Poceli sada da iskacu novi nalozi ko pecurke, vecina stvarno nicemu ne doprinosi, to su uljezi, niko posebno od poznatih forumasa/
Anhel - zeleni
MilanB - Aki, tj. sve njegove reinkarnacije koje brzo budu otkrivene kao uljezi.
Vax'ildan - Leo Cezar

Vera Matović – Pitala sam popa

Pitala sam popa mogu l' u raj poći
"Možeš, ali moraš ovim putem proći
Ne smeš tuđe ljubiti, ići preko mene"
Izvini, gospo'n popo, raj nije za mene …

Stefix- Leo Cezar. Realno posle ove sezone ĐV raj definitivno nije za njega xD
Pokahontas-Marko / ljubio je tuđe.
Stole-Leo Cezar bi posle ove emisije morao posetiti popa da mu da neku molitvu kojom bi makar malo mogao da okaje svoje grehe.
liberta - Bebi
Destry94-Pa podseća me na mene samog. Studirao sam teologiju, nisam tehnički pop ali mogu da prođem pa eto tu sam da pokažem put kojim se ide!
Nije sve tako sivo- Ivana moderatorka
Anhel - Bebi
MilanB - Anhel - pali anđeo.
Vax'ildan - Leo Cezar

Svetlana Ražnatović Ceca i Tropico Band – Metar odavde

Metar odavde, metar odavde
Kidam ti srce, kidam na komade
Možda sam đubre, najgori mešanac
Al' za nesreću ja sam tvoj muškarac ...

Stefix - Stefix. Pronalazim se u svakoj strofi ove pesme!
Pokahontas-liberta
Stole-Neka bude Majsta pošto voli Cecu.
liberta - Neka bude Boxy
Destry94-Zeleni. On je muškarčina foruma to smo ustanoviili tako da ko mu priđe kida srce na komade.
Nije sve tako sivo-(jako neinspirativna pesma) na koga bi ovo moglo da asocira, kada je prosto dosadno?? Hajde da kazemo mirco, meni je taj forumas bio jako dosadan, bukvalno ga nisam mogao nigde smestiti, osim u takvu kategoriju.
Anhel - Leo Cezar
MilanB - Ovo me baš ne podseća ni na koga. Tako da slučajnim odabirao sa liste forumaša neka bude - eegorizam.
Vax'ildan - Leo Cezar

Sada idemo na malu pauzu pre poslednje igre u ovoj emisiji. Moram da se spremim posto posle imam neke obaveze pa da ne bih kasnio jer nisam ocekivao da ce emisija da kasni. Ocekujte oko pola osam te 4 tabele za poslednju igru.

VII U ovom delu emisije svako od vas pravi top liste sa po deset ostalih forumaša za večerom!

Rangirajte forumaše koji su sa vama na večeri po tome ko je najveći folirant (pozicija 1 najveći, pozicija 10 najmanji).

Stefix - /
Pokahontas - /moram da priznam da je ovo prilično iskrena skupina forumaša (sad se foliram kao hehe, ali ozbiljno)
Stole-Pa ne smatram da ima nekih velikih foliranata u ovoj večeri, ali ako već moram:
1. Stefix (od ponuđenih mi najviše daje taj vajb)
2. Vax (on je baš čovek-misterija, ne znamo kako razmišlja, možda iskoristi to da se folira i da ga niko ne provali)
3. NSTS
4. Anhel (možda voli ponekad da bude veći anđelčić, a zapravo možda ima i primese đavolčića)
5. Ivana
6. MilanB
7. Poky
8. Marko
9. liberta
10. Destry (Destry odaje utisak iskrene i dobroćudne osobe, tako da nisam imao dileme koga da stavim na poslednje mesto).
liberta - Ne znam kako ovo da rangiram jer većinu forumaša ne poznajem, te je jako teško definisati po čemu je neko veći folirant od ovog drugog. Ivana će po meni biti broj jedan ali uz objašnjenje naravno. Ako ćemo suditi po forumu, mislim da je ona folirant u slučaju pokazivanja i predstavljanja sebe. Nekako ne daje sebe puno na forumu, u mnogome je mistična, pa se to može shvatiti kao foliranje na neki način, mislim da ima mnogo toga da pokaže. Anhel ide odmah iza, jer mislim da je mali đavolak. Pokahontas je na poslednjem mestu jer mi deluje najiskrenije od svih (ukoliko se to može uočiti) transparentan u svojim izlaganjima uvek, čini mi se, uz njega i Destry. Ostali su poređani random manje - više.
Destry94-10. Nije sve tako sivo
Poznajem ga lično pa znam da ne folira. Ako upoređujemo kakav je lično I kakav je na forumu apsolutno je isti. Kul lik, iskren I to je to. Nema mnogo foliranja.
9. Stefix
Pre nego što smo se upoznali mislio sam da folira dosta a kad sam ga upoznao shvatio sam da sam pogrešio. Uopšte nije folirant. Iskren I jako zanimljiv kao osoba!
8. Ivana
Ivanu sam komotno mogao da stavim i na prvu poziciju. Od kad je poznajem ovako na forumu ona je uvek bila dosledna sebi. Igala je I survivor vise puta pa cak I u takvoj igri uvek bi bila dosledna sebi! Definitivno nije folirant.
7. Marko
Marka, Pokija I Milana bih stavio na isto mesto ali Marka znam duže preko foruma pa je on ispred trenutno. Nikada mi se nije činilo da nešto folira ili da nije to što priča
6. Pokahontas
Isto što sam rekao za Marka kažem i za Pokija A pošto je Poki aktivniji na fsc temama njega imam više sada prilike da čitam pa mi je jasno da se ne folira. Ono što kaže to I misli.
5. MilanB
Milana ne poznajem puno ali ono što mogu da vidim i što sam čitao od njega mi nikada nije delovalo folirantski. Jedino je na 5ici jer ga slabije poznajem.
4. liberta
Libertu slabije poznajem ali ko se druži sa Stoleom verovatno ima I folirantske sposobnosti!
3. Anhel
Opasan je on igrač survivor. Folira da je Anđeo a ustvari podvuče se pod kožu i CAP. Nema zezanja s Anđelima.
2. Vax
Vax nije folirant kad pričate s njim lično ali kad igra Survivor on je jedan od najboljih Survivor igrača koje sam ikada imao priliku da vidim online. Mogao bi da vas prevede žednog preko vode.
1- Stole
Ako bi Vax u Survivoru mogao da vas prevede žednog preko vode Stole bi mogao da vas prevede žednog preko vode gladnog pored ulice gladnih u Beogradu i dalje bi ste ga slepo pratili jer bi mu ste verovali svaku reč koju kaže.
Nije sve tako sivo-Stvarno ne poznajem vecinu forumasa. Tako da cu ovako da ih rangiram.
Anhel - Ja najiskrenije nikog od ovih forumaša ne smatram folirantom i preteško mi je da ih uopšte rangiram tako, ići ću onako skroz nasumično
MilanB-S obzirom da ne znam nikoga lično, ovo je moglo biti raspoređeno bilo kako, ali neka bude na prvom mestu Anhel (territorial dispute).
Vax'ildan - /

Rangirajte forumaše koji su sa vama na večeri po tome ko je spreman da uradi sve kako bi osigurao jedno od preostala dva mesta u finalu (pozicija 1 najviše, pozicija 10 najmanje).

Stefix - /
Pokahontas/ma libertanija sigurno ima neku masnu anegdotu
Stole-1. Stefix (navalih opet na Stefixa, ali stvarno mi od ponuđenih najviše daje taj vajb).
Pokahontas
MilanB
Anhel
Vax'ildan (kao što rekoh, čovek misterija, pa ga zato sad stavljam na zlatnu sredinu)
Nije sve tako sivo
Liberta
Ivana
Destry94
10. Marko (čovek nije glasao ni u anketi za samog sebe, gotovo sam siguran da se ne bi ništa uradio zarad plasmana u finale)
liberta - Ovde neka bude Stole na vrhu, nekako mi se čini da je najspremniji ušao u igricu, i generalno prepoznajem takmičarski duh kod njega. Mislim da se ne predaje tako lako i ne voli poraze. Najmanje zainteresovan za učestvovanje na večeri, rekao bih da je Vax.
Destry94-Pa najiskrenije mislim da niko od njih nije nešto u tom fazonu hajde da uradim sve što mogu da budem u finalu ali ako moram već da rangiram ajde ovako.
Nije sve tako sivo-/
Anhel - /
MilanB-Ovo ću da rangiram po tome koliko mi forumaši deluju takmičarski nastrojeni.
Vax'ildan - pazi sad kad je neko od ovih u vrhu odustao -_-

Po njima najveći folirant je Anhel. Čestitke!

View attachment 18584
Očekivano

Michelle Yeoh Thank You GIF by The Academy Awards

Hahahahah nisam očekivao ovoliko ludila od ovog baraža, ali ste me pozitivno iznenadili 😂😂😂 Misliće ljudi u busu da sam na heroinu koliko se ceremak 😂

Back