Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Da li bi radije bili šargarepa ili kiseli krastavac?

Stefix - Svakodnevno se osećam kao krastavac u tegli ( tegla je sinonim za bus 95 ) i to naročito u periodu od 7-8h i 16-17h. Tako da je moj konačan odgovor kiseli krastavac.
Pokahontas- kiseli krastavac / onaj sa dna tegle najslasniji što nakupi svu tečnost iz tegle, samo bih se plašio da me ljudi ne koriste za određene nekonvencialne radnje (mada i šargarepa može to isto).
Stole-Šargarepa, ima lepšu boju, lepši ukus, lepši oblik, tvrđa je...
liberta - Pa šargarepa, logično. Ljudi mogu da me tretiraju na razne načine, i upotrebljavaju za razne svrhe, dok kiseli krastavac leži zarobljen u jednoj tegli dok ga neko ne konzumira. Ne volim ograničenja.
Destry94-Šargarepa! Da prestanem nositi naočare!
Nije sve tako sivo-Radije bi bio morska zvezda Patrik. Drogiras li se Leo kada postavljas ova pitanja?? Dakle eci peci peci sargarepa.
Anhel - Šargarepa - Nijedno od ta dva, ali ako moram da biram onda šargarepa. Ne bih baš voleo da ležim u onom soku u tegli
MilanB - Šargarepa, naravno - sveža i tvrda. Kiseli krastavac - mali, naboran. Logičan izbor.
Vax'ildan - sargarepa`

Da li bi radije nosili iste čarape mesec dana ili isto donje rublje dve nedelje?

Stefix - Hmmmm, pa čarape. Hiljadu puta mi se desilo da dodjem kod nekog i da mi kaže ne moraš da se izuvaš što sa gaćama nije slučaj, uglavnom ih skidam ili ih uopšte ne nosim xD
Pokahontas - iste čarape mesec dana / logćno, isto rublje dve nedelje dobio bih tolike šuljeve da me majka rođena ne bi prepoznala što me je kupala kad sam bio mali.
Stole-Kaže da nisam bio zao, a ja samo nisam noge prao... Čarape. Ako već mora da smrdi, neka smrdi što dalje od glave.
liberta - Ni jedno ni drugo, ali pošto moram izabrati neka budu to čarape. Za ovo nemam objašnjenje xD
Destry94-Donje rublje. Čarape užasno smrde kad ih nosiš I ceo dan a kamoli dve nedelje. Prošle godine kad sam išao na Draganinu sahranu išao sam samo na jedan dan bukvalno I spakovao sam novu majicu I sve što mi je trebalo samo sam čarape zaboravio da spakujem. Naravno. I padala je neka užasna kiša tamo I natopile su mi se čarape. Smrdeo sam užasno. Ona policajka me nije dugo pretresala I sada znam zašto.
Nije sve tako sivo-Zamislicu da je neko tako odvratan i aljkav. Nekako su mi carape dalje od nosa, tako da carape.
Anhel - donje rublje dve nedelje - Bukvalno ne znam šta je gore, ali možda je bolje ovo drugo, verovatno bi se manje osećalo
MilanB - Donje rublje. Ne postoji odratniji miris od mirisa prljavih čarapa.
Vax'ildan - carape

Da li bi radije da vam špageti ili puding od čokolade izlaze na nos?

Stefix - Hahahahahaah ne znam koliko se sećate Petre sa starog foruma ( beameyer čini mi se da joj je bio nick ) ona i ja smo se jednom prilikom dok smo jeli toliko smejali da su nam legit špagete izašle kroz nos! Tako da biram špagete!
Pokahontas - puding od čokolade / volim puding od čokolade mmm, a špagete bi izgledale ko onaj iritantan slinak što ne možeš da otreseš kada nemaš maramice.
Stole-Puding! Uvek biram slatko, čak i kad izlazi na nos, iako bih najradije da ulazi. Na usta.
liberta - Puding od čokolade uvek.
Destry94-Puding od čokolade.
Nije sve tako sivo-Opet los diler Leo, ima ovde ljudi koji koriste pa se posavetuj da ti daju neki kontakt, ovo te mnogo lose radi. Eci peci pec spagete.
Anhel - Puding od čokolade - Zavisi od toga da li su špagete kuvane ili ne. Mada svakako puding, možda se može malo i pojesti
MilanB-Puding od čokolade. Sama pomisao na špagete koje mi izlazi iz nosa mi je jeziva, kao ORL pregled.
Vax'ildan - cokolada

Da li bi radije imali jednu bradavicu ili dva pupka?

Stefix - Greota bi bila da ovako dobre cike imaju samo jednu bradžu, dva pupka mi ne deluje toliko strašno, može da se popuni nekim medicinakim materijalom i da se ni ne primeti! Dva pupka za moj sto moliću!
Pokahontas - jednu bradavicu / imam već tri bradavice (ko želi pic u priv javite se), tako da može i jedna, a na pupak sam golicljiv tako da bih imao dve ahilove pete umesto jedne.
Stole-Dva pupka. Bolje višak nego manjak.
liberta - Jednu bradavicu, i ovako mi je pupak ogroman, ne trebaju mi dva.
Destry94-Dva pupka. Zvuči zanimljivije. Čovek sa dva pupka. Naslov za novine.
Nije sve tako sivo- Izgleda da su ti prodali neki miks caja i trave pored puta. Eci peci peci dva pupka.
Anhel - Jednu bradavicu - Koji će mi đavo još jedna "rupa" na telu
MilanB - Jednu bradavicu. Ljudi kažu da od viška glava ne boli, ali šta da radim sa dva pupka? Ni ovaj jedan mi ne služi nizašta, osim da uvlači tkaninu sa odeće, što i nije neka sjajna funkcija.
Vax'ildan - dva pupka - od viska glava ne boli

*istina ili laž

Stefix- Istina! Bez obzira što svi mi svakodnevno lažemo sebe ili druge nekako uvek je bolje reći istinu ma kakva god ona bila!
Pokahontas-istina / istina oslobađa, dok laž laže da te oslobađa.
Stole-Nisam za laži i bežanje od istine. Smatram da je istina najbolje rešenje ma koliko nekad bila surova ili bolna.
liberta - istina uvek, koliko god bolela.
Destry94-Istina I samo istina! Kad sam bio klinac dosta sam se borio sa laganjem. Lagao sam samo tako. I to me je jako nerviralo. Kako sam rastao počeo sam sve više da cenim istinu I prosto šta god da je u pitanju draže mi je da kažem istinu I čujem istinu nego da slažem. Laž ne vodi nikuda.
Nije sve tako sivo-istina - Nije da sam neki covek koji vec nije objasnio vecinu grehova, ali opet u mnogo vecem procentu govorim istinu nego laz
Anhel - Istina - Uglavnom biram istinu, ali nekad je i laž dobra
MilanB - Istina. Mislim da je i najneprijatnija istina bolja od laži.
Vax'ildan - istina

*đavo ili anđeo

Stefix- " A UVEK SAM HTELA DIVLJE, A TERALA PITOMEEEE! ". Đavo! Još ako je garav to mi je ufff top!
Pokahontas - anđeo / đavo me konstantno kuša nekim glupim pitanjima!
Stole-Anđeo. Đavolčić mi nije siguran, nikad ne znaš da li ti radi nešto o glavi, a verovatno radi.
liberta - anhel uvek
Destry94-Anđeo. Nemam tu šta puno dodati i reći. Ne znam zašto bi iko hteo da bude djavo.
Nije sve tako sivo-andjeo - ne verujem u raj i pakao, andjele djavole i sl. - neka bude andjeo
Anhel - Anđeo
MilanB- Anđeo. Za sebe bih rekao da sam anđeo i đavo pod istim krilima, ali pošto treba da se opredelim, mislim da malo više naginjem ka anđelu.
Vax'ildan - andjeo

*čokolada ili vanila

Stefix- Vanila, ali samo u kontekstu ukusa!
Pokahontas - čokolada / treba ponekad biti i vanila bejzik u životu da se održi balans u univerzumu, ali ipak smo u duši dijabetičar!
Stole-Ja sam čokolada čovek. Mogao bih da živim na njoj.
liberta - čokolada
Destry94-Čokolada. Vanila mi užasno smeta. Nikada je nisam voleo.
Nije sve tako sivo- Ako su Djavolice u opticaju njih biram, a ako je u pitanju sladoled onda vanila.
Anhel - Čokolada - Nekad bih izabrao oba, nekad ili jedno ili drugo, ali uglavnom čokolada
MilanB-Čokolada. #blacked
Vax'ildan - cokolada

*zatvor ili ludnica

Stefix- Pa iskreno zatvor, u zatvoru ako mi ispadne sapun može neko da me usreći, a u ludnici može neko da me ubije!
Pokahontas - ludnica / u zatvoru bih bio usamljen, dok bih u ludnici imao puno drugara sa foruma.
Stole-Zatvor. Interesantnije je, pogotovo zajedničko tuširanje, još kad neko ispusti sapun...
liberta - zatvorska ludnica? Pa možda neka gluva soba na psihijatriji i neki studio da pravim muziku, i ne gledam i ne čujem nikoga. - Ludnica.
Destry94-Zatvor. Od kad sam bio na suportivnoj psihoterapiji 2 godine i učio dosta o onima koji pate od raznih mentalnih bolesti I kako im pomoći iskreno ludnice nisu mesto gde bih hteo da provedem ceo život. A zatvor mi je uvek delovao zanimljiv pogotovo na filmova. Naravno znam da to nije realnost ali bar deluje zanimljivije nego ludnica . Sad mi je palo na pamet da uporedim zatvor I ludnice iz filmova. Pa ko je gledao Shawshank Redemption i One Flew Over The Cuckoo’s Nest zna o čemu pričam kad kažem da nijedno ni drugo nije bajno ali radije bih bio u zatvoru iz Shawshank Redemptiona nego u ludnici sa onom medicinskom sestrom Ratched.
Nije sve tako sivo- U ludnici sam vec bio (poslom) i nisam imao zelju da se zadrzavam, tako da vidim nesto novo.
Anhel - Ludnica - Nisam ja za zatvor, meni je mesto u ludnici
MilanB-Zatvor. Mislim da je tamo bolja zabava.
Vax'ildan - ludnica

*ljubav ili seks

Stefix- U meni su dve trenutno xD Pre bih izabrao ljubav definitivno jer od sexa dobijaš samo kratkoročno zadovoljstvo, a ja se ne zadovoljavam jednokratnim stvarima. Što ne znači da ne volim keks bez obaveze.
Pokahontas - ljubav / ljubav je seksi.
Stole-Uvek glasam za ljubav. Previše se investiram u odnos da bih bio tip koji samo dođe, obavi posao i ode. Seks je lep, ali je neuporedivo bolji i lepši sa osobom koju voliš i koju dobro poznaješ.
liberta - Uvek biram ljubav, ali ne može ni ljubav bez seksa kao ni seks bez ljubavi (?) Možda i može, zato uvek biram emociju. Seks je precenjen.
Destry94-Ljubav. Prošle godine, tokom prve godine svoga braka sam mogao da naučim koliko je ljubav važnija od seksa. Seks je dobar da se ne lažemo ali da nemamo ljubavi jedno prema drugom ne bi smo izdržali sve ono što se dešavalo i to je realnost. Brak nije samo za seks, niti je odnos samo vezan za seks. Ima nešto mnogo važnije od toga.
Nije sve tako sivo- nije mi preterano zanimljiv odgovor, ali biram ljubav. Seks mozes manje vise naci kad hoces, plus u danasnje vreme i mozes kupiti, ljubav ne.
Anhel - Ljubav - Iako je sve prolazno, ljubav nekako najduže traje.
MilanB-Seks. Obično bih na ovakvo pitanje rekao ljubav, ali trenutno sam u negativnoj fazi tako da ipak seks.
Vax'ildan - ljubav

II U ovom delu emisije se opredeljujete za jednog forumaša iz svakog para i među njima delite 10 poena (10-0,9-1,8-2,7-3,6-4). Kombinacija 5-5 nije dozvoljena.

Ro97 – Dežurni

Stefix- 8-2 za Roa. Ako gledam kvalitet odgovora na pitanja Ro je definitivno u prednosti, kao što sam napisao u jednom postu, Dežurni mi je bio preopsiran u odgovorima, a Ro taman kolko treba.
Pokahontas - Ro97 – Dežurni 7 - 3
Stole-Ro97 6-4 Dežurni
(Ro je kvalitetan forumaš sa čijim stavovima se uglavnom slažem, a s druge strane, Dežurni je nov forumaš kog sam za kratko vreme uspeo baš da zgotivim. Prevagnulo je ipak što Roa duže znam)
liberta - Ro97 3 - Dežurni 7
Destry94-Dežurnog sam tek počeo da upoznajem dok sa Ro-om pričam bukvalno svaki dan i znamo se već 6 godina. Ovako preko foruma a i uzivo. Tako da upoređujem stvarno nije fer prema Dežurnom . Neka bude 7-3.
Nije sve tako sivo-Ro97 – Dežurni 9-1
Anhel - Ro97 (6-4) Dežurni
MilanB - Ro97 – Dežurni 6:4
Vax'ildan - 10 - 0

Micky – Bebi

Stefix- 10-0 Za Mickyja. Šta je? Nismo očekivali, a?
Pokahontas - Micky – Bebi 3 - 7
Stole-Micky 4-6 Bebi
Obojica su mi veoma dragi forumaši koje sam i lično upoznao, prednost Bebiju zato što sa njim imam češću komunikaciju.
liberta - Micky 4 - Bebi 6 (Iako bih ovde 5:5 upotrebio ali ne mogu) mala prednost ludachici.
Destry94 - Mikija sam tek počeo da upoznajem prošle godine malo više nego inače. Bebija poznajem od 2007e tako da opet nije fer prema Mikiju da upoređujem pa ću staviti 7-3.
Nije sve tako sivo-Micky – Bebi 7-3
Anhel - Micky (4-6) Bebi
MilanB - Micky – Bebi 7:3
Vax'ildan - 0 - 10

sparkle – etica

Stefix - 7-3 za Sparkle. Ovo je samo zbog postova, više su mi interesantniji njeni postovi.
Pokahontas - 8 - 2/ako bi mi etica skuvala kaficu možda bi se odnos obrnuo
Stole-Pa ovde baš ne znam kako da glasam, obe devojke slabije pišu po forumu. Poene ću raspodeliti na osnovu pesama koje šalju na FSC. sparkle 8-2 etica
liberta- sparkle 6 - etica 4
Destry94-Obe su mi jako drage ali rećiću Sparkle 6 a Etica 4.
Nije sve tako sivo-sparkle – etica 2-8
Anhel - sparkle (6-4) etica
MilanB - sparkle – etica 6:4
Vax'ildan - 4 - 6

Miloš – Miloš-S

Stefix- 0-10 za Miloša-S. Miloš je jedan od razloga zasto ne pisem toliko na forumu jer je u onoj situaciji sa Mrmom pokazao da je nebitno ako se mi medjusobno krvimo, ali ako neko udari na njega onda ide ban ili opomena... Ja takve karaktere ne volim.
Pokahontas - 0 - 10
Stole-Milos 4-6 Milos-SSećam se kada sam bio nov na forumu da sam mešao njih dvojicu. A stvarno su nekako isto, strah i trepet foruma /Prednost plavom Milošu jer mi je otkrio SKYND
liberta - Miloš 4 - Miloš - S 6
Destry94-7-3 I ovde. Sedmica za Miloša-S a 3 za Miloša.
Nije sve tako sivo - Miloš – Miloš-S 0-10
Anhel - Miloš (4-6) Miloš-S
MilanB - Miloš – Miloš-S 3:7
Vax'ildan - 0 - 10

*Da ne bi cekali zamenu odgovora neka @Destry94 dopise ovde odgovor jer ne moze 5-5 kako je napisao.

dodo – Stefan28

Stefix- 4-6 za Stefana28. Nemam neki poseban razlog, imenjak mi je, dobru muziku salje na FSC, a i intuicija mi govori da je više hot od Dodoa... Mozda gresim ne zamerite mi xD
Pokahontas- 4 - 6
Stole-A što mi ovo radite? Obojica su mi u top 5 najdražih forumaša čije mišljenje cenim, slažem se sa njihovim stavovima i uživam u izboru njihovih pesama za FSC.Daću malu prednost dodoli jer češće komuniciramo.dodo 6-4 Stefan28
liberta - dodo 3 - Stefan28 7
Destry94-Ovde će biti prvo nerešeno 5-5.
Nije sve tako sivo-dodo – Stefan28 4-6
Anhel - dodo (6-4) Stefan28
MilanB - dodo – Stefan28 7:3
Vax'ildan - 10 - 0 - zao mi je, ali niko ne mimuje kao dodo

Back