Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Kaće odgovori ili se odlaže za sutra zbog ukasnelog forumaša kome komšija krade internet

Znači znao sam!
Canadian Lol GIF

I U ovom delu emisije se odlučujete za jednu od dve ponuđene opcije !

Da li bi se radije uvek osećali kao da ćete kinuti ili uvek kao da ćete se uka*iti?

Stefix - Definitivno biram opciju kijanje! ako ne daj Boze krene ima da smrdim.
Pokahontas - uka*iti / lagana konstipacija, naprezanjem bih učvrstio vilicu da izgledam kao Bred Pit u najboljim danima. S druge strane da izgledam kao da kijem ljudi bi mislili da imam neke čudne tikove, a nos bi mi bio crven kao da sam irvas Rudolf.
Stole-Kao da ću kinuti, manje zlo.
liberta - Težak izbor, ali biram kijanje. Ovaj drugi osećaj sam osetio više puta i bilo je hladno preznojavanje haha.
Destry94-Budući da ja već imam problem sa stomakom I crevima, ja često imam osećaj kao da ću se ukakiti. Tako da mi je taj osećaj veoma poznat I onda bih izabrao kao da ću da kinem jer zašto da ne izbalansiram oba? Čini mi se kao zabavna ideja
Nije sve tako sivo-Neprijatno i jedno i drugo, mada jesam alergican na prasinu, tako da ono navikao am na kijanje. Dakle kinuti.
Anhel - Kao da ću kinuti - Bolji je osećaj
MilanB - Težak izbor. Pa ako baš moram da biram verovatno ova druga varijanta. U oba slučaja bi konstantno postojao neki osećaj nelagode, ali u prvoj varijanti taj osećaj da mi se stalno kija bi uticao i na govor. Tako da čini mi se manje zlo.
Vax'ildan - kijanje, btw cemu zvezdica?

Back