258. FSC - Risiko

Ja jos nista…mada u obavezama sam nekim, nemam puno vremena sada za preslusavanje pesama

Još nam se nije vratila doma, možda je sklizla u novu dimenziju.

• Wow
Reactions: Mrm
Sledi naredna, iskusna i jaka grupa od šest FSC takmičara među kojima imamo dva povratnika: EvilSmile i Marko! :D 👏
A ponovo imamo Indilu koja je očito svojevremeno bila veliki hit FSC-a.

Napominjem samo da sam pri određivanju procenta prolaska u finale isključio izdanja na kojima nije bilo polufinala.

FSC#91: Indila - Derniere danse

FSC#240: Evangelia & Kelvin Jones - Diving

FSC#246: Aiello - Fino all'alba (ti sento)

FSC#243: Teya Dora - Džanum

FSC#29: Celine Dion - Ne partez pas sans moi

FSC#115: Nina Kraljić - Zaljuljali smo svijet

S▪︎NEWS: ODLAZI LI ELEKTRA ELITE?

1708982935481.webp

Već neko vrijeme se šuška da bi Elektra Elite mogla ostupiti s mjesta vođe delegacije svemirdonske. Kao glavni razlog spominje se zamor od posla i zelja za novim mogucnostima.

Podsjetimo se, Elektra je na čelno mjesto delegacije došla prošle godine u ovo vrijeme. Odmah po dolasku, Svemirdon je skočio za 12 mjesta na LU.

Osim sto se poboljsala kvaliteta pjessma, poboljsali su se i rezutati. Pjesme su se slusale diljem Forumlanda.

Uspješno je organizirala i povijesni 253. FSC gdje je srušen rekord broja sudionika, koji se i dan danas spominje.

Pjevačica se za sada ne oglašava po pitanju odlaska. Delegacija je već na putu u San Filhiju.

Negde smo se zaustavili na broju 26. Još vas 21 traga za zadacima i niko zvanično nije odustao (nadam se i da neće)! Imate još oko dva i po dana za prijavljivanje.
Malo me je zabrinulo jer u poslednjih 24 sata imamo više odbijenih nego prihvaćenih prijava. :LOL:

Mi smo došli do četvrtog bloka učesnika 258. FSC-a, pa da vidimo koliko su oni do sada bili uspešni i sa čim. 👏 💪

FSC#229: F. T. Island - Unthinkable

FSC#231: Everybody Loves an Outlaw - I See Red

FSC#26: Timbaland ft. OneRepublic - Apologize

FSC#257: Tom Grennan - Little Bit of Love

FSC#207: Bonnie Tyler - It's a heartache

FSC#241: Nico Santos - Play With Fire

Ipak sam prijavio originalnu zamisao, iako sam imao nekoliko opcija u igri (možda čak i boljih u smislu rezultata). ☺️

Ta pesma mi čuči na listi i nikako da se odlučim da je pošaljem + često su i zadaci bili takvi da nije dolazila u obzir, a sada se sve lepo potrefilo.

Pozdrav! Sada bi trebalo da objavim, kao i svake većeri, naredni blok učesnika, ali ga nažalost nemam! :D
Prijave su nekako utihnule i nema dovoljnog broja novih prijavljenih forumaša. :(
No, ipak je dobra vest (ona čuvena) da makar imamo polufinala!!! :LOL:

Ali čak 19 zadataka je ostalo izvučeno i dan i po pre priredbe čeka i dalje svog FSC predstavnika (krčkaju se nacionalna finala, izgleda)! Vidim da je većina vas i dalje u komunikaciji sa mnom i traga za zadatkom, samo bih da uputim mali APEL da ako već imate nešto u planu, da makar pošaljete svoju prijavu negde do sutra uveče, da ako je moguće ne ostavite to za petak! Nije apsolutno nikakav problem da pošaljete i poslednjeg dana, ali samo da onda imate u vidu da ukoliko poslednjeg dana stigne veliki broj prijava (tipa preko 10), prezentacija učesničkih pesama neće moći da bude u planiranom (normalnom) terminu u 20h, već tek negde u sitne sate... (ja sam ipak debitant u ovome, nisam toliko vešt, a i dok dođem s posla, trebaće mi vremena).
Znam, sada mi vraćate za ono što ja obično šaljem svoje prijave negde pred kraj termina. Sada znam kako je vama bilo sa mnom. :ROFLMAO:

Posebno me brine to što imamo veliki broj odbijenih prijava i što se šalju pesme koje ne odgovaraju postavljenim uslovima zadatka i teme. o_O Ako je to do sada bio slučaj, kako li će tek biti poslednjeg dana kada svi požure da prijave nešto bez velike provere...
Izgleda da je veliki uvodni post, umesto da bolje pojasni celu temu, vas odbio da ga uopšte čitate, mada i PZE i ostala evrovizijska takmičenja takođe imaju uticaja, verujem. Apelujem takođe da vi koji niste poslali pesmu, ipak odvojite pet ili deset minuta za još jedno čitanje teme kako ne bi svoju potragu uputili u pogrešnom pravcu. ;)
Ali verujem i nadam se da će na kraju sve biti kako treba u petak i da ćemo imati veliki broj uspešnih prijava i spremnu priredbu! :eek:🙏:D

Last edited:
Meni je iskreno PZE napravio kašu od mozga. Istraživao sam na početku šta da pošaljem, nisam se odlučio i onda se desio juče PZE i samo mi je to sada u glavi. Pokušaću da prelomim što pre, ali ne bih istovremeno da forsiram ako ne ide.

Žao mi je samo ako još neko želi da se prijavi, a sve brojeve smo razgrabili. :LOL:

Što se mene tiče stvarno nije nikakav problem da sačekam. :)
Samo da ne bude pritiska u petak da priredba ide što pre, tj. čisto da znate iz tog razloga da ako ostane veliki broj prijava na samom kraju neću moći da budem tako brz u pripremi, ništa drugo. ;)

Ja sam prijavio odličnu pesmu ali je bilo baš napeto. Udovoljiti svim kriterijuma je zaista bilo izazovno. I reko daj da pošaljem prijavu da vidim statistku i evo sad me @Filhy blokirao 🌚🤣 sad odjednom nema statistike, kao ono dodji na kafu a tamo nema nikog.

Back